DRC -4CPHD2 - vrata. šotor. s kamero, 1 natis, Full HD, antiv.

Trpežna kovinska protivandalska vratna postaja s skrito kamero je opremljena s kotno namestitveno podlago, ki omogoča desno ali levo smer do območja, kjer bo obiskovalec stal. DRC-4CPHD2 ima modul kamere s standardom slike AHD 2 Mpx (FULL HD) in je namenjen uporabi samo z video telefoni...

Koda izdelka: 0110-016       EAN: 8595672101794       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
120 € 99 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 118 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 115 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Trpežna kovinska protivandalska vratna postaja s skrito kamero je opremljena s kotno namestitveno podlago, ki omogoča desno ali levo smer do območja, kjer bo obiskovalec stal. DRC-4CPHD2 ima modul kamere s standardom slike AHD 2 Mpx (FULL HD) in je namenjen uporabi samo z video telefoni CDV-1024MA. Največja priporočena razdalja med vhodno postajo DRC-4CPHD2 a in videofonom CDV-1024MA (D) je lahko 15 m (pri uporabi kablov UTP kat. 5e)
Priljubljeni izdelki
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve