CDV -70HM2 bela - različica 230Vac - videofon 7 ", CVBS, prostoročna uporaba, pomnilnik

Prostoročni video telefon z video pomnilnikom z možnostjo snemanja na kartico SD. Videofon ima dva vhoda za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS). Ta videofon omogoča tudi interkom komunikacijo z drugimi...

Koda izdelka: 0110-273       EAN: 8595672102180       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
274,63 € 225,11 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 269,14 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 263,64 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Prostoročni video telefon z video pomnilnikom z možnostjo snemanja na kartico SD. Videofon ima dva vhoda za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS). Ta videofon omogoča tudi interkom komunikacijo z drugimi video telefoni in avdio telefoni DP-4VHP. Za ta izdelek je značilno najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo.

Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve