MODEM USB 3008 - zunanji modem za osebni računalnik

Zunanji USB modem za oddaljeno povezavo namestitvenega programa WinLoad in nadzornih plošč DIGIPLEX EVO / SPECTRA SP / MAGELLAN. Modem se napaja neposredno prek vmesnika USB, njegove miniaturne dimenzije pa omogočajo njegovo priročno uporabo s prenosnimi računalniki. Vrsta modema USB, zunanji...

Koda izdelka: 0702-104       EAN: 8595584601320       Proizvajalec:


ni na zalogi
53 € 44 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 52 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 51 €
Vprašajte za razpoložljivost
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Zunanji USB modem za oddaljeno povezavo namestitvenega programa WinLoad in nadzornih plošč DIGIPLEX EVO / SPECTRA SP / MAGELLAN. Modem se napaja neposredno prek vmesnika USB, njegove miniaturne dimenzije pa omogočajo njegovo priročno uporabo s prenosnimi računalniki.
Vrsta modema USB, zunanji
Vnos USB 1.1
Izhod RJ11 za priključitev telefonske linije
Napajanje iz vrat USB
Vozniki Windows 98, 2000, XP, Vista
Dolžina priključnega kabla USB 10 cm
Optična signalizacija LED diode, priklop na telefonsko linijo,
Optična signalizacija prenos podatkov
Priljubljeni izdelki
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve