FP END - zaključni modul za detekcijski kabel

Modul je zasnovan tako, da prekine detektorski kabel DK, ki vodi od ocenjevalne enote serije FP. Za vsako kabelsko zanko je potreben zaključek. Pritrjen je na trdno podlago, po možnosti na varovano ograjo. Vrsta modula kabelski zaključek v sistemih Vrsta modula VAR-TEC FP Izvedba trdna kovina...

Koda izdelka: 0909-003       EAN: 8595584612753       Proizvajalec: VAR-TEC


Na zalogi
51,40 € 42,13 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 50,37 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 49,34 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Modul je zasnovan tako, da prekine detektorski kabel DK, ki vodi od ocenjevalne enote serije FP. Za vsako kabelsko zanko je potreben zaključek. Pritrjen je na trdno podlago, po možnosti na varovano ograjo.
Vrsta modula kabelski zaključek v sistemih
Vrsta modula VAR-TEC FP
Izvedba trdna kovina
Barva siva
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
FP 301 - ocenjevalna enota za 300 m ograje

FP 301 - ocenjevalna enota za 300 m ograje

 
1 220,00 €
-+
Na zalogi
FP REPAIRE - modul za popravilo kablov

FP REPAIRE - modul za popravilo kablov

 
74,24 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve