CDV -70MHM bela - različica 230Vac - videofon 7 ", CVBS, s slušnim aparatom, videokaseta, 2 vhoda

Videofon za slušalke z dvema vhodoma za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS) .Vifofon vsebuje video pomnilnik s snemanjem video sekvenc ali slik na kartico SD in omogoča interkom komunikacijo z drugimi video telefoni in avdio telefoni DP -4VHP. ...

Koda izdelka: 2002-009       EAN: 8595584652278       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
264,25 € 216,60 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 258,97 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 253,68 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Videofon za slušalke z dvema vhodoma za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS) .Vifofon vsebuje video pomnilnik s snemanjem video sekvenc ali slik na kartico SD in omogoča interkom komunikacijo z drugimi video telefoni in avdio telefoni DP -4VHP.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
DP-4VHP - prizidek. videotelefon telefon

DP-4VHP - prizidek. videotelefon telefon

 
34,26 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve