CDV -70Y bela - različica 230Vac - videofon 7 ", CVBS, prostoročno, 2 vhoda

Dizajnerski prostoročni video telefon v biserno beli izvedbi. Videofon ima dva vhoda za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS). Ta videofon omogoča tudi interkom komunikacijo z drugimi video telefoni in avdio telefoni DP-4VHP. ...

Koda izdelka: 2101-069       EAN: 8595584655118       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
285,02 € 233,62 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 279,32 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 273,62 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Dizajnerski prostoročni video telefon v biserno beli izvedbi. Videofon ima dva vhoda za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS). Ta videofon omogoča tudi interkom komunikacijo z drugimi video telefoni in avdio telefoni DP-4VHP.

Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve