CDV -70MF bela - različica 230Vac - videofon 7 ", CVBS, PIP, na dotik, pomnilnik

Prostoročni video telefon v biserno beli izvedbi. Videofon ima dva vhoda za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS), ki se lahko prikaže v načinu PIP. Upravljanje telefona s pomočjo zaslona na dotik. Ta vrsta videofona omogoča neposreden nadzor dveh...

Koda izdelka: 2101-071       EAN: 8595584655095       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
310,97 € 254,89 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 304,75 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 298,53 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Prostoročni video telefon v biserno beli izvedbi. Videofon ima dva vhoda za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS), ki se lahko prikaže v načinu PIP. Upravljanje telefona s pomočjo zaslona na dotik. Ta vrsta videofona omogoča neposreden nadzor dveh izhodov za ključavnice na vratih, ki sta opremljena s tema dvema izhodoma. Pomembna funkcija je video pomnilnik s snemanjem videa na kartico SD (največja kapaciteta 256 GB). Ta videofon omogoča tudi interkom komunikacijo z drugimi video telefoni in avdio telefoni DP-4VHP.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
DP-2HPRD / DR-2GN-

DP-2HPRD / DR-2GN-

 
79,42 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve