CEL-TEC GW600 modra

Trenutna lokacija takoj na vašem telefonu Zahvaljujoč GPS modulu ura CEL-TEC GW600 določi položaj vašega otroka s točnostjo 5 metrov. Na mestih, kjer signal GPS ni na voljo (npr. zgradbe), ura uporablja lokacijo javnega WiFi omrežja in LBS (GSM – orientacijski položaj z uporabo oddajnikov...

Koda izdelka: 1708-006       EAN: 8595584641043       Proizvajalec: CEL-TEC


Na zalogi
85,77 € 70,30 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 84,05 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 82,34 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Trenutna lokacija takoj na vašem telefonu

Zahvaljujoč GPS modulu ura CEL-TEC GW600 določi položaj vašega otroka s točnostjo 5 metrov. Na mestih, kjer signal GPS ni na voljo (npr. zgradbe), ura uporablja lokacijo javnega WiFi omrežja in LBS (GSM – orientacijski položaj z uporabo oddajnikov mobilnih operaterjev). Z aplikacijo lahko spremljate tudi zgodovino lokacij. Tako imate vedno pregled nad gibanjem svoje podružnice, kjer koli se nahaja!

Varna območja - Geofense

Geografska ali varnostna cona je območje, kamor želite, da se vaš otrok giblje (npr. mesto, šola ali okolica hiše), če zapusti to območje, boste prejeli obvestilo na telefon. Območje se enostavno nastavi na zemljevidu v mobilni aplikaciji.

Gumb SOS

Otroška ura CEL-TEC GW600 je opremljena s tipko SOS, po kateri se zažene številčnica nastavljenega SOS kontakta in hkrati se na dani kontakt pošlje obvestilo o pritisku gumba. To vam omogoča takojšen pregled vseh nevarnosti in lokacij.

Enostavna komunikacija

Ura omogoča več načinov komunikacije. Prvi nadomešča mobilni telefon, tako da lahko po zaslugi vgrajenega zvočnika in mikrofona opravite klasičen telefonski klic. Z ure je možno klicati do 15 telefonskih številk, ki jih vnesete z aplikacijo. Druga možnost je komunikacija s kratkimi besedilnimi in glasovnimi sporočili, ki se prikažejo in ustvarijo neposredno v aplikaciji. Iz ure lahko pošiljate samo glasovna sporočila.

Pregled stanja gledanja

Vedno imejte popoln pregled nad stanjem ure zahvaljujoč obvestilom neposredno v telefonu. Ura CEL-TEC GW600 vam lahko pošlje opozorila, ko zapustite varno območje, odstranite uro, zmanjka baterije in pritisnete gumb SOS. Obvestila so lahko tudi v obliki SMS sporočila, v katerem boste prejeli tudi povezavo do Google zemljevidov z lokacijo, kjer se je dogodek zgodil.

Upravljanje na dotik

Zahvaljujoč barvnemu zaslonu na dotik in prijetnemu grafičnemu dizajnu bo upravljanje z uro za otroke preprosto.

Veliko funkcij

Ura je opremljena z LED diodo, ki je odlična za osvetlitev v sili. Poleg tega lahko ura izračuna izgubljene korake in kakovost spanja, poročila si lahko ogledate v aplikaciji, vključno s tedenskim povzetkom v grafikonu. Uporabna je lahko tudi štoparica, zabavna pa bo matematična igra, ki vadi osnovne številke.

Kamera

Zahvaljujoč vgrajeni kameri vam lahko vaš otrok pošlje fotografije, lahko pa zahtevate sliko preko aplikacije.

Mobilna aplikacija SeTracker2

Glavni posrednik med vami in uro je večkrat omenjena aplikacija za mobilne naprave na operacijskih sistemih Android in iOS. Vse nastavitve ure boste našli v aplikaciji. Eden izmed njih je na primer način ne moti, torej čas, ko je na primer otrok v šoli in želite v tem času preprečiti nepotrebno motenje, bodisi z igranjem na uro ali z toni ure. zvoki so izklopljeni in ura prikazuje samo čas. Aplikacijo lahko uporabite tudi za pošiljanje nagrad/daril na uro v obliki srčkov, besedilnih in glasovnih sporočil, ogled zgodovine lokacij, urejanje varnostnih območij in številne druge nastavitve in možnosti.baterija 400 mAh, 100 ur pripravljenosti
Zaslon dotik, 1,4 "TFT
procesor MTK 2503, 260 MHz
Lokacija GPS, LBS (GSM), WiFi
Podprte GSM frekvence 850/900/1800/1900 MHz (2G)
Vrsta kartice SIM Nano SIM
maša 35 g


baterija 400 mAh, 100 ur pripravljenosti
Zaslon dotik, 1,4 "TFT
procesor MTK 2503, 260 MHz
Lokacija GPS, LBS (GSM), WiFi
Podprte GSM frekvence 850/900/1800/1900 MHz (2G)
Vrsta kartice SIM Nano SIM
maša 35 g
Priljubljeni izdelki
ni na zalogi
OXE LED žaromet, panda

OXE LED žaromet, panda

7,68 €
ni na zalogi
CEL-TEC M6s Dual Touch

CEL-TEC M6s Dual Touch

128,29 €
Na zalogi
Safe-Tec TYR 3 bela S (53 cm - 55 cm)

Safe-Tec TYR 3 bela S (53 cm - 55 cm)

149,74 €
-+
Na zalogi
AVTECH DGM5406ASE - 5MPX IP DOME KAMERA

AVTECH DGM5406ASE - 5MPX IP DOME KAMERA

219,72 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve