CEL-TEC K6 Falcon GPS magnet

Sprednja avtomobilska kamera FULL HD CEL-TEC K6 Falcon GPS Magnetic Touch. Glavne prednosti K6 Falcona so magnetno držalo, zaradi česar je fotoaparat zelo enostaven za rokovanje, a hkrati dovolj močan in stabilen. Poleg tega GPS modul za snemanje poti in hitrosti, IPS zaslon na dotik in meni v...

Koda izdelka: 2101-065       EAN: 8595584658782       Proizvajalec: CEL-TEC


Na zalogi
128,29 € 105,15 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 125,72 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 123,16 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Sprednja avtomobilska kamera FULL HD CEL-TEC K6 Falcon GPS Magnetic Touch. Glavne prednosti K6 Falcona so magnetno držalo, zaradi česar je fotoaparat zelo enostaven za rokovanje, a hkrati dovolj močan in stabilen. Poleg tega GPS modul za snemanje poti in hitrosti, IPS zaslon na dotik in meni v češčini, superkondenzator namesto baterije, podpora za microSD kartice do 256 GB ali širok zorni kot 155°.

Ostro snemanje FULL HD z zvokom

Vgrajena kamera CEL-TEC K6 Falcon je opremljena z visokokakovostnim senzorjem Sony IMX323 ločljivosti 2,0 Mpx, objektivom F1.8 in širokokotnim (155 °) objektivom. Zahvaljujoč tej kombinaciji kamera ustvari jasno in ostro sliko v ločljivosti FULL HD z dovolj širokim zornim kotom in tako zlahka zajame dogajanje v nasprotni smeri in na sosednjih pločnikih. Kamera je opremljena z napredno funkcijo WDR za visokokakovostno snemanje tudi v težkih svetlobnih in svetlobnih razmerah (npr. sončni zahod/sončni vzhod, izhod iz tunela, žarometi nasproti vozečih vozil itd.). Za spremljajoči zvočni posnetek skrbi vgrajen mikrofon, ki ga po potrebi enostavno izklopite.

Magnetno držalo

Ena od prednosti kamere K6 Falcon je zagotovo nastavljivo magnetno držalo, zahvaljujoč kateremu je kamera zelo enostavna za rokovanje, hkrati pa je dovolj močna in stabilna, tako da ni nevarnosti, da bi kamera padla tudi ko prečkanje luknje. Kamera se napaja tudi preko držala, tako da za odstranitev kamere ni treba odklopiti ničesar zapletenega.

Superkondenzatorsko napajanje

Trenutni trend na področju avtomobilskih kamer je uporaba tako imenovanega superkondenzatorja namesto običajnih litij-ionskih baterij. Razlogi so preprosti - veliko večja zanesljivost, življenjska doba opreme in varnost! Nič več deformacije fotoaparata zaradi napolnjene baterije, izgube nastavljenega datuma in časa ali omejene življenjske dobe. Elektrode superkondenzatorja se ne razgradijo niti po več tisoč ciklih kot običajne baterije.

IPS zaslon na dotik

Avtomobilska kamera CEL-TEC K6 Falcon je opremljena z visokokakovostnim 2,45-palčnim barvnim IPS zaslonom na dotik. Zahvaljujoč njemu lahko ne le priročno nastavite vseh pomembnih parametrov, temveč tudi gledate posnetke, vključno z zvokom, zahvaljujoč vgrajenemu zvočnik.Tudi meni je v celoti v češčini.Seveda ni treba, da je zaslon ves čas prižgan in od vas je odvisno ali ga boste obdržali ali pa se po nastavljenem času samodejno izklopi.

GPS zapis poti in hitrosti

Nosilec kamere vključuje tudi vgrajen GPS modul, zahvaljujoč kateremu lahko posnetek predvajate na računalniku, vključno s potjo v Google zemljevidih, podatki o hitrosti in preobremenitvi G-senzorja. Za najbolj natančne informacije modul deluje s sateliti GPS in Glonass.

Veliko funkcij

Kamera ima več funkcij, ki jih pričakujete od kakovostne vgrajene kamere. Mednje zagotovo spada tudi kolizijski (udarni) 3-osni g-senzor, ki se odzove na nenaden premik kamere (npr. trk z avtomobilom). Če senzor zazna takšno gibanje, zaščiti trenutni posnetek pred prepisom z zanko, tako da situacija ostane na kartici microSD in lahko nadaljujete z vožnjo. Trenutni posnetek je mogoče zaščititi tudi preprosto s funkcijo na zaslonu. Poleg tega zapis v zanki ne manjka (ko je kartica polna, se začnejo prepisovati najstarejši zapisi zunaj zaklenjenih). Druge uporabne funkcije vključujejo možnost vnosa registrske številke vozila, ki je nato vidna neposredno v zapisu. V primeru nezadostne osvetlitve prizora pred vozilom vas bo kamera pozvala, da prižgete luči (lahko jih izklopite) s prikazom ikone žarometov na LCD-prikazovalniku. Kamera za shranjevanje posnetkov uporablja kartico microSD do 256 GB.

 

Tehnični parametri:

Procesor: Novatek NT96672
Ločljivost videa: 1920 x 1080, 1280 x 720
Senzor: Sony IMX323 CMOS, 2,0 MPx
Svetlost: F1.8
Vidni kot: 155°
Stiskanje videa: H.264
Video format: MOV
Format fotografije: JPG
Zaslon: 2,45" IPS zaslon na dotik
G - senzor: Da, triosni udarec
Vnos zanke: da
Pomnilnik: MicroSD do 256 GB
Zvok: vgrajen zvočnik in MEMS mikrofon
Napajanje: vhod 12 - 24V, izhod microUSB 5V / 2A
Vrsta baterije: Super kondenzator
Delovna temperatura: -20°C do +60°C
Dimenzije: 72 x 41 x 26 mm (brez držala)
Teža: 78 g (brez držala)

 

 

procesor Novatek NT96672
Ločljivost videa 1920x1080, 1280x720
Senzor Sony IMX323 CMOS, 2,0 MPx
Zaslonka F1.8
Vidni kot 155 °
Stiskanje videa H.264
Video format MOV
Format fotografije JPG
Zaslon 2,45 "IPS zaslon na dotik
G - senzor Da, triosni udarec
Snemanje v zanki da
Spomin MicroSD do 256 GB
Zvok vgrajen MEMS zvočnik in mikrofon
Napajanje vhod 12 - 24V, izhod microUSB 5V / 2A
Tip baterije Super kondenzator
Delovna temperatura -20 °C do +60 °C
Dimenzije 72 x 41 x 26 mm (brez držala)
maša 78 g (brez držala)

 

 

 

 

procesor Novatek NT96672
Ločljivost videa 1920x1080, 1280x720
Senzor Sony IMX323 CMOS, 2,0 MPx
Zaslonka F1.8
Vidni kot 155 °
Stiskanje videa H.264
Video format MOV
Format fotografije JPG
Zaslon 2,45 "IPS zaslon na dotik
G - senzor Da, triosni udarec
Snemanje v zanki da
Spomin MicroSD do 256 GB
Zvok vgrajen MEMS zvočnik in mikrofon
Napajanje vhod 12 - 24V, izhod microUSB 5V / 2A
Tip baterije Super kondenzator
Delovna temperatura -20 °C do +60 °C
Dimenzije 72 x 41 x 26 mm (brez držala)
maša 78 g (brez držala)

 

 

Priljubljeni izdelki
ni na zalogi
Lovska kamera OXE Gepard II, lovski detektor in sončna plošča

Lovska kamera OXE Gepard II, lovski detektor in sončna plošča
+ BREZPLAČNO 32GB kartica SD in 6 baterij!

200,80 €


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve