CEL-TEC KT06 roza

Otroška GPS ura CEL-TEC KT06 Pink za takojšnje zaznavanje položaja vaših otrok. Model KT06 je zaradi manjših dimenzij in enostavnejšega upravljanja še posebej primeren za mlajše otroke. GPS + AGPS + LBS + WIFI sledenje lokacije v realnem času Vodoodporna zaščita IP67 Možnost...

Koda izdelka: 2009-043       EAN: 8595584653558       Proizvajalec: CEL-TEC


ni na zalogi
72,90 € 59,75 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 71,44 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 69,98 €
Vprašajte za razpoložljivost
 • Opis
 • Povpraševanje po izdelku

Otroška GPS ura CEL-TEC KT06 Pink za takojšnje zaznavanje položaja vaših otrok. Model KT06 je zaradi manjših dimenzij in enostavnejšega upravljanja še posebej primeren za mlajše otroke.

 • GPS + AGPS + LBS + WIFI sledenje lokacije v realnem času
 • Vodoodporna zaščita IP67
 • Možnost dodajanja prijatelja (seznanjene ure lahko zlahka komunicirajo med seboj)
 • Zaslon na dotik 1,3" IPS na dotik , 240 x 240
 • Zgodovina gibanja
 • Dvosmerni klici zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu in zvočniku
 • Možnost pošiljanja besedilnih in glasovnih sporočil na uro (iz ure samo po glasu)
 • Aplikacije za Android in iOS v češčini (SeTracker, SeTracker2)
 • Način Ne moti (npr. med poukom)
 • Varna območja - virtualna ograja
 • Gumb SOS za hitro klicanje in obveščanje nastavljenih oseb (do 3 SOS kontakti)
 • Opozorilo o nizki bateriji, zapuščanje varnostnega območja, SOS

 

Trenutna lokacija takoj na vašem telefonu

Zahvaljujoč GPS modulu ura CEL-TEC KT06 Pink določi položaj vašega otroka s točnostjo 5 metrov. Na mestih, kjer signal GPS ni na voljo (npr. zgradbe), ura uporablja LBS (GSM – orientacijski položaj z uporabo oddajnikov mobilnih operaterjev) in WiFi omrežja v bližini. Z aplikacijo lahko spremljate tudi zgodovino lokacij. Tako imate vedno takojšen pregled nad gibanjem vašega otroka, kjer koli že je!

 

Varna območja - Geofense

Geoograja ali varnostno območje je območje, kjer želite, da se vaš otrok giblje (kot je mesto, šola ali domače območje), in če zapustite območje, boste prejeli obvestilo na telefon. Območje se enostavno nastavi na zemljevidu v mobilni aplikaciji.

 

Gumb SOS

Otroška ura CEL-TEC KT06 Pink je opremljena s tipko SOS, po kateri se zažene številčnica nastavljenega SOS kontakta (mogoče je nastaviti do 3 kontakte) in hkrati se na dano sporočilo pošlje obvestilo o pritisku gumba. stik. To vam omogoča takojšen pregled vseh nevarnosti in lokacij.

 

Enostavna komunikacija

Ura omogoča več načinov komunikacije. Prvi nadomešča mobilni telefon, tako da lahko po zaslugi vgrajenega zvočnika in mikrofona opravite klasičen telefonski klic. Z ure je možno klicati do 15 telefonskih številk, ki jih vnesete z aplikacijo. Druga možnost je komunikacija s kratkimi besedilnimi in glasovnimi sporočili, ki se prikažejo in ustvarijo neposredno v aplikaciji. Iz ure lahko pošiljate samo glasovna sporočila.

 

Pregled stanja gledanja

Vedno imejte popoln pregled nad stanjem ure zahvaljujoč obvestilom neposredno v telefonu. Ura CEL-TEC KT06 Pink vam lahko pošlje obvestilo, ko zapustite varno območje, se baterija izprazni in pritisnete gumb SOS. Obvestila so lahko tudi v obliki SMS sporočila, v katerem boste prejeli tudi povezavo do Google zemljevidov z lokacijo, kjer se je dogodek zgodil.

 

Upravljanje na dotik

Upravljanje ure bo za otroke prijetno zaradi barvnega zaslona na dotik 1,3 "IPS, prijetnega grafičnega dizajna in popolne češke lokalizacije. Okolje ure je ustvarjeno s poudarkom na čim enostavnejšem upravljanju za majhne otroke.

 

Dnevno spremljanje aktivnosti in druge zanimive funkcije

Poleg sledenja položaja lahko ura izračuna izgubljene korake in kakovost spanja, poročila si lahko ogledate v aplikaciji, vključno s tedenskim povzetkom v grafu. Druge uporabne funkcije zagotovo vključujejo možnost nastavitve alarma, vibriranja ob dohodnem klicu ali sporočilu. Več ur KT06 (do 4) je mogoče seznaniti skupaj in otroci lahko nato zlahka komunicirajo med seboj prek glasovnih sporočil.

 

Mobilna aplikacija SeTracker2

Glavni posrednik med vami in uro je večkrat omenjena aplikacija za mobilne naprave na operacijskih sistemih Android in iOS. Vse nastavitve ure boste našli v aplikaciji. Eden izmed njih je na primer način ne moti, to je čas, ko je na primer otrok v šoli in želite preprečiti nepotrebno motenje, bodisi z igranjem ure ali toni ure, v tem času zvoki so izklopljeni in ura prikazuje samo čas. Aplikacijo lahko uporabite tudi za pošiljanje nagrad/daril na uro v obliki srčkov, besedilnih in glasovnih sporočil, ogled zgodovine lokacij, urejanje varnostnih območij in številne druge nastavitve in možnosti.

 

Vzdržljiv dizajn in življenjska doba baterije

Ure CEL-TEC KT06 so izdelane v vzdržljivi zaščiti IP67, ki jim zagotavlja popolno zaščito proti prahu ter zadostno zaščito pred dežjem in kratkotrajnim potopitvijo v vodo (maksimalna globina 0,5 m in največ 5 minut). Polnilna baterija bo zagotovila dovolj energije za 3 dni delovanja.

 

 

 

baterija 420 mAh, vzdržljivost 3 - 5 dni, odvisno od uporabe
Zaslon 1,3" barvni IPS na dotik, 240x240
procesor MTK2503A
Lokacija GP + AGPS + LBS + WIFI
Podprte GSM frekvence 2G (850/900/1800/1900 MHz)
Vrsta kartice SIM Micro SIM
maša 43 g
Dimenzije Ø 43 x 18 x 220 (dolžina s trakom) mm
Vodoodporen pokrov IP67
Vibracije da
Kamera št
Telefoniranje Da, na privzete stike (do 15)
SOS klic Da, z držanjem gumba
Postavitev varnih območij da
Opozorilo o nizki bateriji da
Aplikacija SeTracker, SeTracker 2 v češčini za Android in iOS
Pazi na jezik češki

 

 

 

 

baterija 420 mAh, vzdržljivost 3 - 5 dni, odvisno od uporabe
Zaslon 1,3" barvni IPS na dotik, 240x240
procesor MTK2503A
Lokacija GP + AGPS + LBS + WIFI
Podprte GSM frekvence 2G (850/900/1800/1900 MHz)
Vrsta kartice SIM Micro SIM
maša 43 g
Dimenzije Ø 43 x 18 x 220 (dolžina s trakom) mm
Vodoodporen pokrov IP67
Vibracije da
Kamera št
Telefoniranje Da, na privzete stike (do 15)
SOS klic Da, z držanjem gumba
Postavitev varnih območij da
Opozorilo o nizki bateriji da
Aplikacija SeTracker, SeTracker 2 v češčini za Android in iOS
Pazi na jezik češki

 

 

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Safe-Tec SK8 bela L (58 cm - 61 cm)

Safe-Tec SK8 bela L (58 cm - 61 cm)

128,29 €
-+
Na zalogi
AVTECH DGC1004XFT - 2MPX Dome kamera

AVTECH DGC1004XFT - 2MPX Dome kamera

44,15 €
-+
Na zalogi
CEL-TEC K5 Triple

CEL-TEC K5 Triple

207,66 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve