Klasični daljnogled FOMEI 8x56 ZCF

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne...

Koda izdelka: OY1806       EAN: 8590385718062       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
127,38 € 104,41 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 124,83 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 122,28 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

ZCF serija daljnogledov FOMEI CLASSIC je zasnovana za širok spekter uporabe, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Kovinska konstrukcija fokusa in okularjev zagotavlja vzdržljivost celotne mehanike teleskopa.

Model FOMEI 8x56 CLASSIC je idealna ekonomična različica teleskopa za opazovanje tudi v mraku. Njegove glavne prednosti so velik premer leče 56 mm in optična steklena prizma BaK4 . Obe cevi teleskopa sta povezani s kovinskimi sponkami, ki zagotavljajo trdnost in vzdržljivost konstrukcije.

Vsi modeli FOMEI CLASSIC imajo navoj za stativ, ki omogoča pritrditev daljnogleda na stojalo za udobnejše gledanje opazovanih predmetov. Centralno krmiljenje ostrenja je narejeno tako, da ga lahko upravljate tudi z rokavicami. Serija CLASSIC je opremljena s popolnoma stekleno optiko s prizmo, pri izdelavi katere je uporabljeno rafinirano optično steklo BaK4 , leče so opremljene z večplastnim antirefleksnim slojem (MC - MultiCoated) v temno zeleni izvedbi.

Dodatna oprema: stojalo, adapter za stojalo, adapter za avtomobilsko steklo, pas AirCell.

Aksialni razmik okularjev je 56-72 mm.

Paket vključuje:
- Ovitek
- trak
- pokrovi leč in okularjev
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.Povečanje 8x
Premer leče 56 mm
Vidni kot 6 °
Vidno polje na 1000 m 105m
Najmanjša razdalja ostrenja 8 m
Relativna svetilnost 49
Optični izhod 7 mm
Prizmatično steklo Bak4
Nastavitev leč MC
Dioptrična korekcija ± 3,5 dpt
Navoj za stojalo da
Premer 200 mm
Dolžina 200 mm
maša 1000 g
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 10x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 10x50 ZCF

83,46 €
-+
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 8x56 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 8x56 ZCF

127,38 €
-+
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

77,87 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve