Pretvornik napetosti OXE 12V / 5V

Pretvornik napetosti OXE 12V / 5V

Pretvornik napetosti OXE od 12V do 5V. Ta pretvornik napetosti povežite z našim solarnim polnilnikom OXE in polnite naprave z vhodno napetostjo 5V (npr. Mobilni telefoni itd.) S pomočjo sončne celice. Ta pretvornik napetosti ponujamo brezplačno...

Koda izdelka: OXE MN 12V/5V       EAN: 8594200190590       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
19,31 € 15,83 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 18,92 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 18,54 €
-+
Primerno za izdelke (15)
  • Opis
  • Primerno za izdelke (15)
  • Povpraševanje po izdelku

Pretvornik napetosti OXE od 12V do 5V. Ta pretvornik napetosti povežite z našim solarnim polnilnikom OXE in polnite naprave z vhodno napetostjo 5V (npr. Mobilni telefoni itd.) S pomočjo sončne celice. Ta pretvornik napetosti ponujamo brezplačno za izdelek OXE Solar Charger.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Nadomestni vodili za InspCam 30 SD

Nadomestni vodili za InspCam 30 SD

 
42,48 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve