CV2124AB - video modul, 1-4 stiskalnice, albumi

Video modul in krmilna enota za vratne postaje serije Alba za sistem DUO. Modul lahko uporabljate v naslednjih načinih: z enim gumbom, z dvema gumboma ali s štirimi gumbi. Vedno je treba modulu dodati pokrove gumbov AB21 ali prazne gumbe AB20. Modul kamere ima širok vidni kot in belo LED...

Koda izdelka: 0108-628       EAN: 8015934009816       Proizvajalec: FARFISA


Na zalogi
338 € 277 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 331 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 324 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Video modul in krmilna enota za vratne postaje serije Alba za sistem DUO. Modul lahko uporabljate v naslednjih načinih: z enim gumbom, z dvema gumboma ali s štirimi gumbi. Vedno je treba modulu dodati pokrove gumbov AB21 ali prazne gumbe AB20. Modul kamere ima širok vidni kot in belo LED osvetlitev pred vrati enote. Lahko se dopolni z modulom Bluetooth XE2920 ali XE2921. Napajanje modula je iz sistemskega vodila.
Priljubljeni izdelki
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve