PREDNOSTI ZA REGISTRIRANE STRANKE

 

Pri nas je stranka vedno na prvem mestu. Zato smo se odločili, da uvedemo bonus program, v katerem bomo redne kupce in kupce nagradili z višjo vrednostjo naročila.


1. Registracija - če se pri nas registrirate v e -trgovini www.oxe.cz, boste samodejno prejeli 2% popust. Prijavite se lahko TUKAJ.

2. Nakup v vrednosti več kot 399 EUR z DDV - če vrednost vašega naročila doseže 399 EUR z DDV ali več, vam samodejno pripišemo 2% popust.


Oba popusta je mogoče združiti. Zato, če se registrirate pri nas in hkrati vaše naročilo doseže vrednost 399 EUR z DDV in več, boste imeli 4% popust. Hkrati pa vse naše stranke (tudi neregistrirane) prejmejo brezplačno poštnino, če znesek njihovega naročila presega vrednost 100 EUR z DDV.

 

 

Oxepower.si

info@oxepower.si


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve