Lovska kamera OXE Panther 4G, zunanja baterija in napajalni kabel

+ BREZPLAČNO 32 GB SD kartica in 12 baterij BREZPLAČNO!
ikoikoikoBrezplačnoBrezplačnoBrezplačnoLovska kamera OXE Panther 4G, zunanja baterija in napajalni kabel + 32 GB SD kartica in 12 baterij BREZPLAČNO!

Stroškovno ugoden paket je sestavljen iz lovske kamere OXE Panther 4G, zunanje svinčeve baterije in napajalnega kabla. Delovanje lovske kamere je zagotovljeno s pomočjo zunanjega akumulatorja, ki je z napajalnim kablom povezan s kamero. Z nakupom...

Koda izdelka: SET01-8       EAN: 8594200191146       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
399,92 € 327,80 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 391,92 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 383,92 €
-+
Dodatki (30)     UGODNI SETI (4)    
Fotografije iz fotografske pasti
 • Opis
 • Dodatki (30)
 • UGODNI SETI (4)
 • Povpraševanje po izdelku

!!! 32 GB SD kartice in 12 baterij BREZPLAČNO !!!

NAKUP DOBRE CENE PAKET ZA VARČEVANJE!

Stroškovno ugoden paket je sestavljen iz lovske kamere OXE Panther 4G, zunanje svinčeve baterije in napajalnega kabla. Delovanje lovske kamere je zagotovljeno s pomočjo zunanjega akumulatorja, ki je z napajalnim kablom povezan s kamero. Z nakupom paketa boste prihranili svoj denar v primerjavi z nakupom kamere in zunanje baterije ločeno. In splača se!

Model 2024! Blagovna znamka OXE prihaja na slovenski trg lovskih kamer. Lovska kamera OXE Panther 4G spada v najvišji segment lovskih kamer. Ta model se ponaša s funkcijo za pošiljanje posnetih slik na mobilni telefon ali računalnik, delovanje prek solarnega panela OXE SOLAR CHARGER ali podporo za mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS. Ne smemo pozabiti na neverjetno hitro hitrost zaklopa 0,4 sek, največjo ločljivost fotografij 22 MP in največjo ločljivost videa Full HD. Oglejmo si podrobneje tega čednega moškega.


Oblikovanje

Lovska kamera OXE Panther 4G je v maskirni izvedbi, ki je bila izbrana tako, da se lovska kamera najbolje prilega slovenskim gozdom in vrtovom. Lovska kamera je robustne zasnove, zato je odporen na vandale. Ne gre zamuditi niti dveh anten, ki omogočata, da foto pasti pošljejo zajete slike v vašo napravo po najhitrejšem razpoložljivem omrežju 4G.


GSM modul

Lovska kamera OXE Panther 4G ima modul GSM, prek katerega so posnete fotografije in video poslali v vašo napravo. Zajete slike lahko pošljete na največ 4 telefonske številke (slika bo na mobilne naprave prispela kot sporočilo MMS) ali na 4 e-poštna sporočila (slika bo prispela v izbrano e-pošto, ki si jo lahko ogledate v mobilni napravi, prenosni računalnik, računalnik itd.). Prenos poteka preko najhitrejšim omrežjem 4G. To zagotavlja popolno stabilnost in zanesljivost prenosa.


Uporaba

Za enostavno nastavitev lovske kamere in njeno nadaljnje upravljanje je bila ustvarjena mobilna aplikacija za naprave z operacijskima sistemoma Android in iOS. Aplikacijo lahko prenesete preprosto s pomočjo QR kod, ki jih je proizvajalec spretno postavil na škatlo s foto pastjo. Aplikacija poleg nastavitve lovske kamere omogoča tudi funkcijo fotografiranja, ki fotografijo takoj posname in jo pošlje v izbrano napravo. Tako imate praktično v realnem času pregled dogajanja před lovsko kamero.


Sončna plošča

Sončna plošča OXE SOLAR CHARGER je bila neposredno razvita za lovsko kamero OXE Panther 4G, zato je popolnoma združljiva z njo. Sončna plošča je opremljena z vgrajeno Li-Ion baterijo s kapaciteto 8.000 mAh. Zahvaljujoč sončni plošči boste večkrat povečali čas uporabe lovske kamere.


Baterije in polnjenje

Za delovanje lovske kamere skrbi 12 baterij AA. Za obratovanje poleti zadostuje uporaba klasičnih alkalnih baterij. Pri uporabi lovske kamere za fotografije pozimi, ko temperature dosežejo temperature pod lediščem, je priporočljiva uporaba litijevih baterij. Druga možnost je uporaba zunanje 12V / 7Ah baterije v kombinaciji z napajalnim kablom. Lahko pa kupite tudi solarni panel OXE SOLAR CHARGER, ki bo zagotovil dolgoročno, zanesljivo in nenazadnje ugodno delovanje lovske kamere. Če že vnaprej veste, da boste fotografijo uporabili skupaj s solarnim panelom, priporočamo nakup stroškovno ugodnega paketa: Fotopast OXE Panther 4G + solarna plošča .


LED osvetlitev

Nevidno nočno osvetlitev zagotavlja 57 kosov LED diod z naknadnim sijajem do 20 metrov. Torej vam ni treba skrbeti za kakovost fotografij, posnetih ponoči. Zahvaljujoč nevidni svetlobi je lovska kamera primerna ne le kot lovska kamera za igro, temveč tudi kot kamera za zaščito lastnine.


Enostavno upravljanje

Pri izdelavi svojih izdelkov proizvajalec OXE skrbi, da so čim bolj uporabniku prijazni. Lovska kamera OXE Panther 4G ni nobena izjema. Nastavitev in upravljanje lovske kamere je enostavno zahvaljujoč velikim 2-palčni zaslon, ki se nahaja v notranjosti lovske kamere in intuitivno razporejeni meniju. Lovsko kamero lahko nastavite tudi iz domačega udobja prek računalnika prek nastavitvenega orodja, ki ga lahko naložite TUKAJ. Drug način za nastavitev in nadzor lovske kamere je prek mobilne aplikacije, ki deluje na vseh napravah Android ali iOS. Nenazadnje je podprto tudi upravljanje s fotografijo s pomočjo SMS-a.


Glavne funkcije

Načini fotografiranja

Naprava ima tri načine, v katerih želite posneti gibanje pred lovsko kamero:

 • Fotografija - kamera zajema fotografije
 • Video - kamera snema video
 • Photo+video - kamera najprej posname fotografije in nato posname video

Ločljivost fotografije

Lovska kamera OXE Panther 4G uspe posneti zelo kakovostne fotografije. Uporabnik lahko izbira med tremi vrstami ločljivosti:

 • 22 MP
 • 16 MP
 • 5 MP

Posnete fotografije so v formatu JPEG.


Neprekinjeno fotografiranje

Funkcija neprekinjenega fotografiranja ponuja možnost fotografiranja več zapored, tako da ne boste zamudili nobenega premika pred lovsko kamero! Nastavite lahko naslednje serije:

 • 1 fotografija
 • Serija 2 fotografij zapored
 • Serija 3 zaporednih fotografij
 • Serija 4 zaporednih fotografij
 • Serija 5 zaporednih fotografij

Video ločljivost

Lovska kamera lahko poleg fotografij snema tudi video v največji ločljivosti Full HD. Tudi tu lahko izbiramo med tremi možnostmi ločljivosti:

 • Full HD (1920x1080)
 • HD (1280x720)
 • WVGA (848x480)

Video je v izhodni obliki zapisa MOV.


Dolžina videoposnetka

Dolžino videoposnetka lahko nastavite v razponu od 5 do 59 sekund.


Odzivni čas

Lovska kamera OXE Panther 4G ima neverjetno hiter odzivni čas, ki znaša le 0,4 sek. Zahvaljujoč temu boste praktično zamudili kakršen koli premik pred lovsko kamero.

 

Lovska kamera OXE Panther 4G ima številne druge funkcije, kot so nastavitev občutljivosti senzorja PIR, samodejne nastavitve kartice SIM, dnevna poročila, PIN za varnost in še veliko več.


Vsebina paketa

1x lovska kamera OXE Panther 4G
1x USB kabel
1x pritrdilni trak
2x antena
1x navodila SL
1x zunanji akumulator svinca 12V / 7Ah
1x napajalni kabel

 

Tehnične specifikacije:

 

Slikovni senzor:

Leča:

Funkcionalni načini:

LCD:

GSM prehod:

SMS nadzor:

Ločljivost fotografije:

Format fotografije:

Video ločljivost:

Video format:

Foto + video snemanje:

Snemanje s časovnim zamikom:

Hitrost odziva:

Razpon PIR (človeški) 25°:

PIR strel:

IR posvetlitev:

Spomin:

Vodoodporen:

Vmesnik:

Jezik:

Navoj stojala:

OS:

Napajanje:

Zunanje napajanje:

Območje delovne temperature:

Mere:

Barvni CMOS z 5 milijoni slikovnih pik

F=3,0; FOV=100°; samodejno odstranjevanje IR-izreza

Foto / video / fotografija + video

2" LCD barvni

DA

DA

22MP, 16MP, 5MP

JPEG

FullHD(1920x1080), HD (1280x720), WVGA (848x480)

MOV

DA

DA

0,4 s

20 m

100°

20 m

Kartica SD (do 32 GB)

IP66

USB, SD, DC

CZE, ENG, FRA, ITA, DEU, POL, RUS, HUN

DA

Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

12xAA

12V / 7Ah

-25°C do + 60°C

148x117x78 mm

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
CEL-TEC K6 Falcon GPS magnet

CEL-TEC K6 Falcon GPS magnet

 
128,29 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve