Lovska kamera OXE Gepard

+ BREZPLAČNO 32 GB SD kartica, 4 baterije in stativ BREZPLAČNO!
BrezplačnoBrezplačnoBrezplačnoBrezplačnoLovska kamera OXE Gepard + 32 GB SD kartica, 4 baterije in stativ BREZPLAČNO!

!!! 32 GB SD kartica, 4 baterije in stativ BREZPLAČNO !!! Blagovna znamka OXE prihaja na slovenski trg lovskih kamer. Prva novost je mini lovska kamera OXE Gepard, ki bo med kupci povzročil velik razbur, predvsem zaradi že omenjenih majhnih dimenzij, visoke zmogljivosti in nizke nabavne cene!...

Koda izdelka: SET02-1       EAN: 8594200191122       Proizvajalec: OXE


ni na zalogi
128,29 € 105,15 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 125,72 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 123,16 €
Vprašajte za razpoložljivost
Fotografije iz fotografske pasti
Video
 • Opis
 • Povpraševanje po izdelku

!!! 32 GB SD kartica, 4 baterije in stativ BREZPLAČNO !!!

Blagovna znamka OXE prihaja na slovenski trg lovskih kamer. Prva novost je mini lovska kamera OXE Gepard, ki bo med kupci povzročil velik razbur, predvsem zaradi že omenjenih majhnih dimenzij, visoke zmogljivosti in nizke nabavne cene! Pridite z nami in si podrobneje oglejte to kamero z lovčevimi instinkti in bliskovitim odzivom (0,4 s)!


Majhne kompaktne dimenzije

OXE Gepard je lovska kamera, za katero očitno velja rek - majhen, a priročen! No, presodite sami, dimenzije so 108,5 x 75,5 x 46 mm. Lahko rečemo, da je vključitev v kategorijo mini lovska kamera več kot primerna.


Maskirano oblikovanje

OXE Gepard je izpopolnjena lovska kamera, ki je do potankosti prikazana v miniaturnih dimenzijah. Dobro izbrana maskirna obleka je primerna za umestitev v naravo, kjer je s prostim očesom praktično nevidna in tako ostane skoraj neopažena tako pred živali kot predvsem pred človeško škodo. Kamuflaža photo trap je bila zasnovana natančno za pogoje slovenskih gozdov, vrtov in koč. OXE Gepard je tako primeren ne le kot lovska kamera za živale, temveč tudi kot lovska kamera za zaščito lastnine.


LED osvetlitev

Kakšen lovec ponoči ne bi imel popolnega vida? Ja, zato je lovska kamera OXE Gepard opremljena z 22 LED diodami z osvetlitvijo do 18 metrov. Osvetlitev je seveda nevidna (940nm). Nobena bliskavica ne bo prestrašila živali ali opozorila tatov na prisotnost lovske kamere. Kot je razvidno iz fotografij izdelkov, so LED diode razdeljene na več polj, ki so ločena s pregradami. Te predelne stene imajo praktično funkcijo s kamero OXE Gepard, saj preprečujejo neželene odseve sonca, ki bi vas opozorili na prisotnost foto past. To bi potem lahko postalo lahek plen vsakega tatu. Ta varnostna funkcija je privilegij drugih proizvajalcev samo za vrhunske (dražje) lovske kamere, ne pa tudi za mini lovske kamere brez pošiljanja MMS.


Leča in PIR senzor

Podjetje OXE ima dolgoletne izkušnje s proizvodnjo varnostnih in drugih sistemov kamer. To je v celoti izkoristila pri razvoju lovskih kamer OXE Gepard, kjer so uporabljeni najkakovostnejši materiali in najsodobnejši tehnološki elementi. Slikovni senzor uporablja 2MPx barvni CMOS. Objektiv ima vidni kot 90° s funkcijo samodejnega IR filtra. Senzor PIR je zelo občutljiv. Njegova obdelava temelji na industrijskih varnostnih kamerah OXE, pri katerih so zahteve po občutljivosti na gibanje res visoke. S lovsko kamero OXE Gepard lahko občutljivost senzorja PIR nastavite na tri različne ravni občutljivosti (nizko, srednjo in visoko občutljivost). Vse nastavitve so zelo preproste, zahvaljujoč jasnemu meniju.

    


Baterije in napajanje

Lovsko kamero OXE Gepard napajajo 4 baterije AA, ki so nameščene v škatli nad zaslonom. Za delovanje kamere je mogoče uporabiti klasične alkalne baterije (priporočljivo le poleti) in litijeve baterije (priporočljivo za zimsko delovanje). Lovska kamera lahko polnite tudi z zunanjo baterijo 6V / 7Ah, ki je na kamero vključena z napajalnim kablom s terminali. Vendar pa je poraba baterije pri tako majhne kompaktne kamere zelo majhna, zato bo v večini primerov povprečen uporabnik zadostoval z alkalnimi baterijami. Vendar pri temperaturah, ki padejo pod negativne vrednosti, še vedno priporočamo uporabo litijevih baterij. Za zahtevnejše uporabnike priporočamo nakup zunanje baterije z napajalnim kablom.


Enostavni nadzor

Med izdelavo lovske kamere OXE Gepard je bilo poskrbljeno, da je bila uporabniku čim bolj prijazna. Vse nastavitve se izvedejo znotraj kamere z uporabo velikega 2-palčnega zaslona in gumbov, ki se nahajajo ob straneh poleg LCD zaslona (na vsaki strani so trije gumbi). Na levi so gumbi za vstop v meni, za en korak nazaj in predvajanje posnetih slik. Na desni so gumbi za potrditev dejanja, premikanje naprej in gumb za fotografiranje. Velikost 2-palčnega zaslona je za tako majhno kamero popolnoma nekaj posebnega. Zahvaljujoč temu so elementi menija jasno čitljivi. Prednost velikega zaslona je tudi prikaz in ogled posnetih slik neposredno v kamere - vse je čudovito ostri in vidni.


Glavne funkcije

Različni načini fotografiranja

Uporabnik lahko izbere, kako želi posneti gibanje pred lovsko kamero. Na izbiro so trije načini. Prvi je način fotografiranja, kjer se posname fotografija. Drugi način je video, v katerem se posname video. Zadnji način združuje dve prejšnji možnosti, to je fotografija + video. V tem načinu se najprej posname fotografija in nato posname video.


Ločljivost fotografije

Kakovostni slikovni senzor omogoča snemanje neverjetnih slik z največjo ločljivostjo do 16 MP. Za manj zahtevne uporabnike obstaja možnost nastavitve fotografij z nižjo ločljivostjo. Višja kot je ločljivost, ki jo izberete, večja je posledična velikost posnete fotografije. Izbirate lahko med temi ločljivostmi:

 • 16MP (5376 x 3024P)
 • 12MP (4608 x 2592P)
 • 8MP (3840 x 2160P)
 • 5MP (3072 x 1728P)
 • 3MP (2304 x 1296P)
 • 1MP (1280 x 720P)

Neprekinjeno fotografiranje

Zahvaljujoč neprekinjenemu fotografiranju ne boste pogrešali nobenih podrobnosti. Ko je ta funkcija vklopljena, zajemanje fotografij zaporedi več slik zapored po vklopu senzorjev PIR. V meniju lahko izbirate med tremi možnostmi zaporedja, in sicer:

 • 1 fotografija
 • Serija 2 fotografij zapored
 • Serija 3 zaporednih fotografij

Video ločljivost

Če ste eden tistih, ki potrebuje video iz lovske kamere, imamo za vas odlične novice. Lovska kamera snema videoposnetke v največji ločljivosti Full HD (1080p). Uporabnik lahko nastavi naslednje ločljivosti videa:

 • 1920 x 1080p
 • 1280 x 720p
 • 720 x 480p
 • 640 x 480p

Dolžina videoposnetka

Dolžino video posnetka lahko izberete v nastavitvah od 1 do 10 minut.


Snemanje zvoka

V nastavitvah zajemanja fotografij lahko izberete, ali želite hkrati snemati zvok za videoposnetek.


Ciljni čas snemanja

Odlična lastnost, ki jo bo cenil vsak uporabnik lovske kamere. Zahvaljujoč tej funkciji lahko nastavite natančno časovno obdobje, v katerem se bo kamera odzivala na gibanje in fotografirala (nastavljena na najbližjo minuto). Zunaj izbranega časovnega obdobja je fotofilm neaktiven in varčuje z energijo baterije.


Način s časovnim zamikom

Funkcija, zaradi katere je OXE Gepard ujet plenilec! Če morate sčasoma zabeležiti razvoj določene dejavnosti, potem je ta način za vas. Tako lahko zabeležite, kako se je razvijal napredek na gradbišču, raslo cvetenje, rast mladih itd.

 

Lovska kamera OXE Gepard ponuja številne druge funkcije. Vsekakor velja omeniti še slikovni žig, zaščito z geslom, zvočni signal in še veliko več.


Vsebina paketa:

1x lovska kamera OXE Gepard
1x USB kabel
1x pritrdilni trak
1x trinožni stativ
1x pritrdilna plošča
3x vijaki
1x navodila

Izdelek je shranjen v originalni škatli OXE, ki ima na odprtnem pokrovu rdečo nalepko z oznako OXE ORIGINAL. Tako boste vedno prepričani, da imate v rokah originalni izdelek OXE.


Tehnične specifikacije:

Slikovni senzor:                                             CMOS z barvo 2 milijona slikovnih pik

Leča:                                                               FOV = 90°; Samodejni IR filter

Načini funkcije:                                              Photo / video / photo + video

LCD:                                                                2" LCD barvni

GSM prehod:                                                  ne

SMS nadzor:                                                   ne

Ločljivost fotografije:                                    16MP, 12 MP, 8MP, 5MP, 3MP, 1MP

Format fotografije:                                         JPEG

Video ločljivost:                                              Full HD (1920x1080), HD (1280x720), 720x480, 640x480

Video format:                                                   AVI

Snemanje fotografij in videov:                       DA

Snemanje s časovnim zamikom:                   DA

Odzivni čas:                                                     0,4 s

Razpon PIR (človeški) 25°:                             25 m

Vklop PIR:                                                        90°

IR podžar:                                                         18 m (22 LED)

Pomnilnik kartice:                                            SD (do 32 GB)

Vodoodporen:                                                   IP65

Vmesnik:                                                          USB 2.0

Jezik:                                                                CZE, ENG, FRA, ITA, ESP, DEU, PRT, POL, HRV, SVK, SVN, HUN, NLD, FIN, DNK,

Navoj stojala:                                                   DA

OS:                                                                    Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

Napajanje:                                                         4xAA

Zunanje napajanje:                                      6 V (ni vključeno)

Dimenzije:                                                     108,5x75,5x46 mm

 


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve