DR -2UM - vrata, avdio + 2 gumba, 4 + n

Vhodna postaja z 2 gumboma za sistem 4 + n. Sprednja plošča iz eloksiranega aluminija z gumbi z osvetljenim ozadjem in opisnimi nalepkami. Možnost razširitve z gumbi DR-nUS. Vhodno postajo lahko uporabljate z zaščitno streho S-7P ali s površinsko vgradno omarico S-7N. ...

Koda izdelka: 0103-735       EAN: 8595672100094       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
78,91 € 64,68 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 77,33 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 75,75 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Vhodna postaja z 2 gumboma za sistem 4 + n. Sprednja plošča iz eloksiranega aluminija z gumbi z osvetljenim ozadjem in opisnimi nalepkami. Možnost razširitve z gumbi DR-nUS. Vhodno postajo lahko uporabljate z zaščitno streho S-7P ali s površinsko vgradno omarico S-7N.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
DR -4UM - vrata, avdio + 4 gumba, 4 + n

DR -4UM - vrata, avdio + 4 gumba, 4 + n

 
87,74 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve