FC52MAS - kodirana tipkovnica, polirana matrika

Avtonomna kodna tipkovnica v anti-vandalskem dizajnu. Ta tipkovnica vam omogoča uporabo kode od 2 do 6 številk. Tipkovnica je opremljena z dvema relejema. Optična signalizacija za prikaz stanja vnosa pravilne ali napačne kode in aktiviranje...

Koda izdelka: 0104-381       EAN: 8015934007621       Proizvajalec: FARFISA


ni na zalogi
150,76 € 123,57 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 147,74 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 144,73 €
Vprašajte za razpoložljivost
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Avtonomna kodna tipkovnica v anti-vandalskem dizajnu. Ta tipkovnica vam omogoča uporabo kode od 2 do 6 številk. Tipkovnica je opremljena z dvema relejema. Optična signalizacija za prikaz stanja vnosa pravilne ali napačne kode in aktiviranje releja. Odvisno od nastavitve je čas preklopa releja od 1 do 99 sekund. Tipkovnica potrebuje 12V AC / DC napajanje. Za montažo sta potrebna montažni okvir MAS61 in montažna škatla MAS91 površinska montaža ali MAS71 podometna montaža.
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve