HDD -2TB - WD Purple 2 TB, 64 MB predpomnilnika, 6 Gb SATA., 5400 ot.

Disk serije Western Digital Purple je neposredno zasnovan za sisteme nadzornih kamer z do osmimi diski in do 32 kamerami. Dopolnjuje ga tehnologija AllFrame 4K ™, ki zagotavlja predvajanje in delovanje celotnega sistema, ter tehnologija ATA, ki pomaga odpraviti poslabšanje kakovosti videa in...

Koda izdelka: 0106-378       EAN: 8595584646734       Proizvajalec: WD


Na zalogi
88,77 € 72,77 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 86,99 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 85,22 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Disk serije Western Digital Purple je neposredno zasnovan za sisteme nadzornih kamer z do osmimi diski in do 32 kamerami. Dopolnjuje ga tehnologija AllFrame 4K ™, ki zagotavlja predvajanje in delovanje celotnega sistema, ter tehnologija ATA, ki pomaga odpraviti poslabšanje kakovosti videa in izpad video posnetkov. Ti pogoni podpirajo do trikratno obremenitev namiznih pogonov, zato lahko bolje obvladajo zahteve nadzornih sistemov.
Vrsta naprave 3,5 -palčni trdi disk
Zmogljivost 2 TB
Hitrost 5400 vrt / min, 6 Gb / s SATA, 64 MB predpomnilnika
Vmesnik SATA 3
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve