CDV -70M bela - različica 230Vac - videofon 7 ", CVBS, prostoročno, 2 vhoda

Oblikujte prostoročni videofon v biserno beli izvedbi. Videofon ima dva vhoda za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS). Ta videofon omogoča tudi interkom komunikacijo z drugimi video telefoni in avdio...

Koda izdelka: 0108-623       EAN: 8595672100421       Proizvajalec: COMMAX


ni na zalogi
300,59 € 246,38 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 294,58 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 288,57 €
Vprašajte za razpoložljivost
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Oblikujte prostoročni videofon v biserno beli izvedbi. Videofon ima dva vhoda za največ dve vratni postaji ali eno vratno postajo in eno dodatno kamero (CVBS). Ta videofon omogoča tudi interkom komunikacijo z drugimi video telefoni in avdio telefoni DP-4VHP.

Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve