SE4252 - videotelefon SETTE, zaslon 7 "

Sette barvnih video telefonov. Telefon je združljiv s sistemom DUO. 7 -palčni zaslon v formatu 16: 9. Štiri programabilne tipke + intuitiven češki OSD meni in podpora za interkom komunikacijo med video telefoni. Izbira različnih melodij zvonjenja za zvonjenje z vratne postaje in za zvonjenje...

Koda izdelka: 0109-243       EAN: 8015934010270       Proizvajalec: FARFISA


Na zalogi
378,46 € 310,21 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 370,89 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 363,32 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Sette barvnih video telefonov. Telefon je združljiv s sistemom DUO. 7 -palčni zaslon v formatu 16: 9. Štiri programabilne tipke + intuitiven češki OSD meni in podpora za interkom komunikacijo med video telefoni. Izbira različnih melodij zvonjenja za zvonjenje z vratne postaje in za zvonjenje z vrat stanovanja. Nastavljiva dolžina in glasnost vseh melodij zvonjenja.
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve