DRC -4CPN3 - vrata. šotor. s kamero, 1 tisk, CVBS, antiv.

Vzdržljiva kovinska protivandalska vrata s skrito kamero, ki omogoča delovanje dveh izhodnih relejev, na primer za odpiranje vhodnih vrat in vhodnih vrat. Upravljanje dveh relejev neposredno iz videofona je možno le z videofoni CDV-70AR3 in CDV-70KR3. Postaja je opremljena s kotno namestitveno...

Koda izdelka: 0109-403       EAN: 8595672101633       Proizvajalec: COMMAX


ni na zalogi
147 € 120 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 144 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 141 €
Vprašajte za razpoložljivost
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Vzdržljiva kovinska protivandalska vrata s skrito kamero, ki omogoča delovanje dveh izhodnih relejev, na primer za odpiranje vhodnih vrat in vhodnih vrat. Upravljanje dveh relejev neposredno iz videofona je možno le z videofoni CDV-70AR3 in CDV-70KR3. Postaja je opremljena s kotno namestitveno podlago.
Priljubljeni izdelki
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve