DRC -4CPNK - vrata. stan., 1 tisk, CVBS, antiv., kód

Vzdržljiva kovinska protivandalska vrata s skrito kamero in kodno tipkovnico za neposredno delovanje dveh izhodnih relejev, na primer za odpiranje vhodnih vrat in vhodnih vrat. Upravljanje dveh relejev neposredno iz videofona je možno le z uporabo video telefonov CDV-70MF. Postaja je opremljena s...

Koda izdelka: 0109-404       EAN: 8595672101640       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
184,82 € 151,49 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 181,12 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 177,43 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Vzdržljiva kovinska protivandalska vrata s skrito kamero in kodno tipkovnico za neposredno delovanje dveh izhodnih relejev, na primer za odpiranje vhodnih vrat in vhodnih vrat. Upravljanje dveh relejev neposredno iz videofona je možno le z uporabo video telefonov CDV-70MF. Postaja je opremljena s kotno namestitveno podlago.

Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve