DRC -40DK - vrata. stan., 1 tl., CVBS, kód, RFID, povrch.

Vrata, opremljena s kodno tipkovnico in bralnikom RFID (Mifare 13,5 MHz) za neposredno delovanje dveh izhodnih relejev, npr. Za odpiranje vhodnih vrat in vhodnih vrat. Senzorji s kapacitivno tehnologijo zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka....

Koda izdelka: 0109-646       EAN: 8595672101619       Proizvajalec: COMMAX


Na zalogi
217,52 € 178,30 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 213,17 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 208,82 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Vrata, opremljena s kodno tipkovnico in bralnikom RFID (Mifare 13,5 MHz) za neposredno delovanje dveh izhodnih relejev, npr. Za odpiranje vhodnih vrat in vhodnih vrat. Senzorji s kapacitivno tehnologijo zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka. Posamezni gumbi ob aktivaciji svetijo modro. Modul kamere lahko usmerite vodoravno ali navpično pod kotom do 13 °. DRC-40DK ima modul kamere s standardom slike CVBS, zato je primeren za uporabo z vsemi vrstami video telefonov. Vhodna postaja je namenjena površinski vgradnji.

Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve