AB3G - avdio modul GSM, 4 tipke, albumi

Zvočni modul MyCom GSM z do štirimi gumbi serije Alba s podporo za omrežje 3G. Klic poteka prek mobilnega omrežja GSM, za delovanje pa je potrebna kartica SIM v obliki nano SIM, ki ni del paketa. Za vsak gumb lahko pokličete do 3 telefonske številke, ki jih pokličete v določenem vrstnem...

Koda izdelka: 0109-852       EAN: 8015934010362       Proizvajalec: FARFISA


ni na zalogi
596,50 € 488,94 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 584,57 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 572,64 €
Vprašajte za razpoložljivost
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Zvočni modul MyCom GSM z do štirimi gumbi serije Alba s podporo za omrežje 3G. Klic poteka prek mobilnega omrežja GSM, za delovanje pa je potrebna kartica SIM v obliki nano SIM, ki ni del paketa. Za vsak gumb lahko pokličete do 3 telefonske številke, ki jih pokličete v določenem vrstnem redu. Enota je opremljena z dvema ločenima izhodnima relejema za krmiljenje ključavnice ali vhodnih vrat. Module tipkovnice CT2138AB z do 68 tipkami lahko priključite na modul ali priključite na modul tipkovnice PD2100AB s skupno 200 uporabniki. Modul podpira funkcijo identifikacije klicne linije (CLIP) in omogoča odpiranje ključavnice s klicem. Ključavnico lahko odprete tudi z ukazom SMS za vse uporabnike v sistemu. Programiranje poteka prek spletnega vmesnika, prek aplikacije, povezave z osebnim računalnikom s programsko opremo MyComManager ali ukazi SMS. Naprava podpira LED indikacijo stanja pogovora, aktiviranje releja, telefonsko omrežje in moč signala. Za namestitev je mogoče uporabiti čepe AB20 ali gumbe AB21, odvisno od števila udeležencev.
Priljubljeni izdelki
ni na zalogi
AN01 - zunanja GSM antena za MyCom

AN01 - zunanja GSM antena za MyCom

 
47,40 €
ni na zalogi
AB3G - avdio modul GSM, 4 tipke, albumi

AB3G - avdio modul GSM, 4 tipke, albumi

 
596,50 €


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve