TEKNIM -720WR - rezervna piezo sirena z elegantnim dizajnom

Zunanja varnostna sirena z zvočno in optično signalizacijo. Z uporabo piezoelektričnega pretvornika za akustični del in stroboskopa za optično signalizacijo se poraba sirene zmanjša na minimum, majhen Ni-MH akumulator, ki je del dobave, pa zadostuje za varnostno kopiranje. Pod rdečo plastiko...

Koda izdelka: 0703-031       EAN: 8595584602556       Proizvajalec: TEKNIM


Na zalogi
53,10 € 43,52 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 52,04 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 50,98 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Zunanja varnostna sirena z zvočno in optično signalizacijo. Z uporabo piezoelektričnega pretvornika za akustični del in stroboskopa za optično signalizacijo se poraba sirene zmanjša na minimum, majhen Ni-MH akumulator, ki je del dobave, pa zadostuje za varnostno kopiranje. Pod rdečo plastiko svetilnika sta dve LED diodi, ki utripata, kar kaže na prisotnost napajalne napetosti v sireni in polnjenje njene baterije. Notranji pokrov elektronike iz pločevine poveča odpornost sirene proti mehanskim poškodbam.
Tip sirene rezervna sirena z bliskavico
Napajanje 9 - 16 V =
Trenutna poraba 450 mA
Rezervna baterija da, Ni-MH baterije
Akustična signalizacija piezo sirena
Akustična izvedba 118 dB / m
Optična signalizacija aktiviranja sirene rdeča utripajoča luč 1Hz
Zaznavanje moči da, 2 rdeči LED
Vhod za aktivacijo da, z napajanjem / odklopom 0 V
Gradnja površina - 4 luknje za pritrditev
Poškodovanje da, zaznavanje odstranitve s stene, odpiranje sirene
Teža sirene 1,2 kg
Barva prevleke bela / rdeča
Priljubljeni izdelki
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve