TS -828 LCD - TESTER distribucije kablov LCD

Preprost večnamenski tester kablov z LCD zaslonom. Možno je merjenje podatkovnih in telefonskih kablov UTP / FTP. Z merjenjem je mogoče ugotoviti pravilno povezavo kabla, njegovo skupno dolžino. Vrsta testerja tester kablov Izhod na priključke RJ45, redukcija na telefonski in koaksialni kabel...

Koda izdelka: 0706-185       EAN: 8595584605854       Proizvajalec: LAN-TEC


Na zalogi
145,36 € 119,15 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 142,45 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 139,55 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Preprost večnamenski tester kablov z LCD zaslonom. Možno je merjenje podatkovnih in telefonskih kablov UTP / FTP. Z merjenjem je mogoče ugotoviti pravilno povezavo kabla, njegovo skupno dolžino.
Vrsta testerja tester kablov
Izhod na priključke RJ45, redukcija na telefonski in koaksialni kabel
Napajanje 1 x 9 V baterija
Barva modra / črna
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve