FP REPAIRE - modul za popravilo kablov

Modul za popravilo odrezanega kabla. V primeru sabotaže in prekinitve kabla za zaznavanje se ta modul uporablja za popravilo. Za povezavo prekinjenega prostora lahko uporabimo en modul ali dva modula za povezavo in nastavitev dolžine kabla. Vrsta modula modul za popravilo kablov Vrsta modula...

Koda izdelka: 0909-004       EAN: 8595584612760       Proizvajalec: VAR-TEC


Na zalogi
74,24 € 60,85 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 72,76 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 71,27 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Modul za popravilo odrezanega kabla. V primeru sabotaže in prekinitve kabla za zaznavanje se ta modul uporablja za popravilo. Za povezavo prekinjenega prostora lahko uporabimo en modul ali dva modula za povezavo in nastavitev dolžine kabla.
Vrsta modula modul za popravilo kablov
Vrsta modula VAR-TEC DK
Izvedba trdna kovina
Barva siva
Priljubljeni izdelki
ni na zalogi
FP 601 BUS -

FP 601 BUS -

 
1 920,85 €
Na zalogi
FP DK - kabel za detekcijo (cena / 1m)

FP DK - kabel za detekcijo (cena / 1m)

 
6,85 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve