DZ -12VDC - el. odpirač z nizko porabo (50E10 + števec plošč 62)

Elektromehanska ključavnica, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Odklene se pri napetosti. Dobava vključuje sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat. Vrsta elektromehanska ključavnica Napajanje 12 V DC...

Koda izdelka: 1001-021       EAN: 8595584613446       Proizvajalec: VAR-TEC


Na zalogi
60,56 € 49,64 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 59,35 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 58,14 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Elektromehanska ključavnica, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Odklene se pri napetosti. Dobava vključuje sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat.
Vrsta elektromehanska ključavnica
Napajanje 12 V DC
Trenutna poraba max 270 mA
Čas odpiranja zaklepanja vrat možnost trajnega odpiranja
Sprednja plošča del pošiljke
Montažna luknja Š 16,5 x V 65 x G 28 mm
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve