DZS -12VDC - el. odpirač z nizko porabo z nadzorom (56E10 + števec plošč 62)

Elektromehanska ključavnica, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Odklene se pri napetosti. Signalizacija stanja vrat s ključavnico na vratih - NO / NC kontakt. Dobava vključuje sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na...

Koda izdelka: 1001-023       EAN: 8595584613453       Proizvajalec: VAR-TEC


Na zalogi
99,86 € 81,86 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 97,86 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 95,87 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Elektromehanska ključavnica, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Odklene se pri napetosti. Signalizacija stanja vrat s ključavnico na vratih - NO / NC kontakt. Dobava vključuje sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat.
Vrsta elektromehanska ključavnica s spremljanjem stanja vrat
Napajanje 12 V DC
Trenutna poraba max 270 mA
Čas odpiranja zaklepanja vrat možnost trajnega odpiranja
Izhodni kontakt NO / NC
Največja obremenitev izhodnega kontakta 25 V DC, 0,5 A
Sprednja plošča del pošiljke
Montažna luknja Š 16,5 x V 73 x G 28 mm
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve