Bralnik FP USB - bralnik prstnih odtisov

USB bralnik prstnih odtisov. Bralnik se poveže z računalnikom prek USB -ja, deluje s knjižnicami SDK. Uporablja se za vnos prstnih odtisov v terminale za prisotnost in bralnike prstnih odtisov, ki jih je mogoče povezati z računalnikom. Vrsta modula bralnik prstnih odtisov Izhodni format SDK...

Koda izdelka: 1207-016       EAN: 8595584622424       Proizvajalec:


Na zalogi
144,84 € 118,72 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 141,94 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 139,05 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
USB bralnik prstnih odtisov. Bralnik se poveže z računalnikom prek USB -ja, deluje s knjižnicami SDK. Uporablja se za vnos prstnih odtisov v terminale za prisotnost in bralnike prstnih odtisov, ki jih je mogoče povezati z računalnikom.
Vrsta modula bralnik prstnih odtisov
Izhodni format SDK
Napajanje iz USB -ja
Dolžina priključnega kabla USB 150 cm
Izvedba plastika
Barva Črna
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Bralnik FP USB - bralnik prstnih odtisov

Bralnik FP USB - bralnik prstnih odtisov

 
144,84 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve