BUS BK-FIWRE-PDS-optični pretvornik BUS PARADOX-MM / SM-SC

Digitalni pretvornik za vlakna MM ali SM s priključkom SC, dva sprejemno -oddajna modula sta vključena v ceno dostave. Pretvornik omogoča pretvorbo BUS vodila EVO izmenjav v optična vlakna in nazaj v BUS s kovinsko linijo. Uporaba optičnih vlaken znatno poveča doseg vodila PARADOX (SM do 5...

Koda izdelka: 1306-028       EAN: 8595584626347       Proizvajalec:


Na zalogi
652,28 € 534,65 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 639,23 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 626,19 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Digitalni pretvornik za vlakna MM ali SM s priključkom SC, dva sprejemno -oddajna modula sta vključena v ceno dostave. Pretvornik omogoča pretvorbo BUS vodila EVO izmenjav v optična vlakna in nazaj v BUS s kovinsko linijo. Uporaba optičnih vlaken znatno poveča doseg vodila PARADOX (SM do 5 km), zagotovi odpornost na elektromagnetne motnje, vključno s popolno galvansko izolacijo.
Vrsta modula digitalni pretvornik BUS / optika / BUS
Napajanje 10 - 20 V =
Trenutna poraba 100 mA max pri 12V
Največja dolžina optičnega kabla SM / MM 5 km
Priključek SC, 1x
Podprti protokoli AVTOBUSNI PARADOX
Rele signalizacija napake optične poti
Izvedba kovine
Gradnja ravna podlaga, DIN35
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
RV-4-4 - BUS pesto

RV-4-4 - BUS pesto

8,45 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve