BUS BK-FIWRE-PDS-optični pretvornik BUS PARADOX-MM / SM-SC

Digitalni pretvornik za vlakna MM ali SM s priključkom SC, dva sprejemno -oddajna modula sta vključena v ceno dostave. Pretvornik omogoča pretvorbo BUS vodila EVO izmenjav v optična vlakna in nazaj v BUS s kovinsko linijo. Uporaba optičnih vlaken znatno poveča doseg vodila PARADOX (SM do 5...

Koda izdelka: 1306-028       EAN: 8595584626347       Proizvajalec:


Na zalogi
763,10 € 625,49 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 747,84 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 732,58 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Digitalni pretvornik za vlakna MM ali SM s priključkom SC, dva sprejemno -oddajna modula sta vključena v ceno dostave. Pretvornik omogoča pretvorbo BUS vodila EVO izmenjav v optična vlakna in nazaj v BUS s kovinsko linijo. Uporaba optičnih vlaken znatno poveča doseg vodila PARADOX (SM do 5 km), zagotovi odpornost na elektromagnetne motnje, vključno s popolno galvansko izolacijo.
Vrsta modula digitalni pretvornik BUS / optika / BUS
Napajanje 10 - 20 V =
Trenutna poraba 100 mA max pri 12V
Največja dolžina optičnega kabla SM / MM 5 km
Priključek SC, 1x
Podprti protokoli AVTOBUSNI PARADOX
Rele signalizacija napake optične poti
Izvedba kovine
Gradnja ravna podlaga, DIN35
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve