QUAD8 - kvadratura signala PAL z 8 vhodi

Preprosta barvna kvadratura brez snemanja za 8 analognih kamer, ki vključuje daljinski upravljalnik in napajanje. Omogoča zagon zaporedja, zaustavitev slike, funkcijo slika v sliki itd. Vrsta naprave analogna kvadratura Video vhodi 8x BNC (samodejno zaznavanje PAL / NTSC) Video izhod 1x BNC...

Koda izdelka: 1412-011       EAN: 8595584650267       Proizvajalec:


Na zalogi
171,27 € 140,38 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 167,84 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 164,42 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Preprosta barvna kvadratura brez snemanja za 8 analognih kamer, ki vključuje daljinski upravljalnik in napajanje. Omogoča zagon zaporedja, zaustavitev slike, funkcijo slika v sliki itd.
Vrsta naprave analogna kvadratura
Video vhodi 8x BNC (samodejno zaznavanje PAL / NTSC)
Video izhod 1x BNC
Največja ločljivost 720 x 576 px (PAL)
Funkcija daljinski upravljalnik, ura, zaustavitev slike,
Funkcija zaporedje, slika v sliki
Napajanje 12 V = / 800 mA (adapter vključen)
Izvedba kovine
Barva bela
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve