BOX KZ + - za vgradne LED / LCD tipkovnice v steni

Univerzalna kovinska škatla za vdolbino v steno za tipkovnice z oznako LCD +, LED + nadzorne plošče SPECTRA SP, MAGELLAN, DIGIPLEX EVO. V škatli je odstranljiva plošča za enostavno sestavljanje tipkovnice. Vrata so pritrjena s tečaji in povezana s pokrovom "ovratnik", ki pokriva...

Koda izdelka: 1606-004       EAN: 8595584633307       Proizvajalec:


Na zalogi
57,11 € 46,81 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 55,97 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 54,83 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Univerzalna kovinska škatla za vdolbino v steno za tipkovnice z oznako LCD +, LED + nadzorne plošče SPECTRA SP, MAGELLAN, DIGIPLEX EVO. V škatli je odstranljiva plošča za enostavno sestavljanje tipkovnice. Vrata so pritrjena s tečaji in povezana s pokrovom "ovratnik", ki pokriva neravnine, ki nastanejo, ko se dno škatle potopi v steno. Škatla vključuje vlečno krpo in mehansko ključavnico.
Vrsta kositrna škatla za LCD tipkovnice
Gradnja vdolbina
Poškodovanje da, zložljivo
Zakleni da, 2 ključa
Dimenzije 276 x 204 mm
Barva prevleke bela
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
BOX K + - za LED / LCD tipkovnice

BOX K + - za LED / LCD tipkovnice

27,88 €
-+
Na zalogi
BOX VU-80 - vključno s TRAFA 80VA

BOX VU-80 - vključno s TRAFA 80VA

84,62 €
-+
Na zalogi
BOX DiS - medij za nadzorne plošče

BOX DiS - medij za nadzorne plošče

35,77 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve