AC800NT2 - samo PCB - krmilna enota za 2 vrata - samo PCB + SW brezplačno

Enota za nadzor dostopa (samo PCB) za dvokrilna vrata. Krmilna enota ima dva izhodna releja za krmiljenje ključavnic, možno je priključiti 4 čitalnike s 26-bitnim izhodom Wiegand za dvostransko krmiljenje dveh vrat. Čitalnike je mogoče...

Koda izdelka: 1609-018       EAN: 8595584634489       Proizvajalec: VAR-TEC


Na zalogi
165,61 € 135,75 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 162,30 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 158,99 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Enota za nadzor dostopa (samo PCB) za dvokrilna vrata. Krmilna enota ima dva izhodna releja za krmiljenje ključavnic, možno je priključiti 4 čitalnike s 26-bitnim izhodom Wiegand za dvostransko krmiljenje dveh vrat. Čitalnike je mogoče priključiti na največjo razdaljo 100 m. Krmilna enota ocenjuje odlomke na bralnikih, uporabniška programska oprema je na voljo v češkem jeziku za upravljanje dostopnega sistema. Programska oprema je BREZPLAČNA in omogoča upravljanje krmilnih enot (do 128 bralcev). SW in enote komunicirajo prek LAN -a.
Vrsta modula enota za nadzor dostopa za 2 vrata
Vrsta modula (Samo PCB)
Napajanje 12 V DC
Trenutna poraba max 200 mA
Priključitev zunanjih naprav bralci, povezani prek 26 -bitnega Wieganda
Priključitev zunanjih naprav 4 čitalniki za dvostransko upravljanje 2 vrat
Programiranje z uporabo računalnika - TCP / IP
Izhodi 2 x releji, NC / NO
Maks. obremenitev izhodnega releja 24 V / 5 A
Čas aktiviranja releja 00 - 99 sek.
Gumb za izhod Da
Optična signalizacija LED
Zvočna signalizacija Ne
Izvedba PCB
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve