CEL-TEC DK500 Tuya

Sodobna digitalna vratna kuka s kotom gledanja 120°, snemanjem videa/fotografije in barvnim 4,3" LCD IPS zaslonom. Kukala je opremljena s funkcijo Wi-Fi za enostaven dostop iz mobilnega telefona s pomočjo globalne aplikacije Tuya Smart, zahvaljujoč kateri boste biti vedno obveščen...

Koda izdelka: 2006-366       EAN: 8595584653398       Proizvajalec: CEL-TEC


Na zalogi
106,45 € 87,25 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 104,32 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 102,19 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Sodobna digitalna vratna kuka s kotom gledanja 120°, snemanjem videa/fotografije in barvnim 4,3" LCD IPS zaslonom. Kukala je opremljena s funkcijo Wi-Fi za enostaven dostop iz mobilnega telefona s pomočjo globalne aplikacije Tuya Smart, zahvaljujoč kateri boste biti vedno obveščen takoj. Vrata se napajajo tudi z baterijo za ponovno polnjenje, lahko pa jih tudi neposredno priključite na električno omrežje s pomočjo adapterja.

 


 

dk500_displej.jpg

Kakovosten IPS LCD zaslon in enostavna namestitev

Digitalna vratna kuka CEL-TEC DK500 Tuya je opremljena z visokokakovostnim IPS zaslonom velikosti 4,3 ", kjer lahko zahvaljujoč zadostni ločljivosti 480x272 vidite, kdo je tik za vrati. Zaslon zagotavlja takojšnjo sliko, če obročki za kukalo Optika, ki lahko snema v HD (720P) kakovosti, zagotavlja enostavno sliko s pritiskom na gumb.Namestitev kukalke je enostavna in se lahko izvede vsake 3 minute. Samo uporabite obstoječo luknjo po originalno kukalo in montirajte DK500 s preprostim sestavom, ki je tudi od zunaj zavarovan proti kraji.

 


 

Moderna platforma Tuya Smart v češčini

Komunikacija med kukalko CEL-TEC DK500 temelji na sodobni in hitro rastoči platformi Tuya Smart, ki zdaj lahko poveže na tisoče izdelkov, ne le pametnih domov. Vodilna svetovna razvojna platforma zagotavlja visoko stabilnost, zanesljivost in sposobnost preživetja več let, kar je pogosto problem za izdelke, ki uporabljajo rešitve manjših razvijalcev.

Aplikacija vas bo takoj obvestila na vaš mobilni telefon, ko bo zvonil ali zaznaval gibanje (če je vklopljen). Zelo enostavno je videti, kdo je tik pred vrati iz udobja kavča, ne da bi morali vstati. V aplikaciji je mogoče zagnati tudi video snemanje ali fotografirati dogajanje za vrati in si seveda ogledati vse posnete posnetke. Kukala je nastavljena tudi prek aplikacije, kar je zaradi češke lokalizacije in intuitivnega dizajna zelo enostavno. Ker je kukalo povezana z vašim domačim omrežjem Wi-Fi, ne neposredno z vašim mobilnim telefonom, se lahko povežete z njim in si ogledate sliko kjer koli imate dostop do interneta. To tudi pomeni, da boste imeli popoln pregled nad obiski zahvaljujoč opozorilom (lahko jih izklopite), tudi ko niste doma.

 


 

dk500_kukatko_popis.jpg

PIR senzor gibanja in nočna osvetlitev

CEL-TEC DK500 ne snema samo slike, ko pritisnete zvonec, ampak je mogoče nastaviti tudi zaznavanje gibanja. Če se premakne znotraj 3 metrov od vaših vrat, bo kukalo posnelo fotografijo/video. Zaznavanje gibanja poteka s pomočjo visokokakovostnega senzorja PIR, ki se odziva na toplotno sled in ne na spremembo slike, s čimer preprečuje lažne alarme. Kakovostno snemanje pri šibki svetlobi podpirata 2 IR LED diodi z nevidno osvetlitvijo. Širok zorni kot 120 ° zagotavlja, da je okolica vaših vrat pod zadostnim nadzorom.

 


 

dk500_two-way.jpg

Vaš domači WiFi videotelefon

Funkcija kukalke DK500 se ne konča le s prikazovanjem dogajanja za vrati, zahvaljujoč vgrajenemu zvočniku in mikrofonu se lahko uporablja tudi kot domači videofon. Z obiskom za vrati lahko zelo enostavno in hitro komunicirate, kjer koli že ste, in ji na primer poveste, koliko časa boste doma.

 


 

Baterije za ponovno polnjenje in velik prostor za shranjevanje

Napravo napaja polnilna baterija z visoko kapaciteto 3000 mAh, kar je dovolj energije za do 2 meseca delovanja v stanju pripravljenosti. Kukala se lahko priključi tudi na trajno napajanje iz 220V omrežja. Za shranjevanje zapisov se uporablja odstranljiva kartica microSD z zmogljivostjo do 128 GB.

 


 

 

 

Zaslon 4,3-palčni barvni IPS LCD, 480 x 272
Vidni kot 120 °
Zaznavanje gibanja da
Fotografirati da
Snemanje videa da
Funkcija zvonca da
Nočna zarja Da, 2x nevidne IR LED diode
Spomin Podpora do 128 GB MicroSD
Dvosmerni zvok da
Napajanje 3000 mAh baterija ali DC adapter
Premer luknje za kukalo 14 - 35 mm
Debelina vrat 35 - 100 mm
Mobilna aplikacija Tuya Smart (Android in iOS)
Wifi IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz

 

 

 

 

Zaslon 4,3-palčni barvni IPS LCD, 480 x 272
Vidni kot 120 °
Zaznavanje gibanja da
Fotografirati da
Snemanje videa da
Funkcija zvonca da
Nočna zarja Da, 2x nevidne IR LED diode
Spomin Podpora do 128 GB MicroSD
Dvosmerni zvok da
Napajanje 3000 mAh baterija ali DC adapter
Premer luknje za kukalo 14 - 35 mm
Debelina vrat 35 - 100 mm
Mobilna aplikacija Tuya Smart (Android in iOS)
Wifi IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz

 

 

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Lovska kamera OXE Panther 4G

Lovska kamera OXE Panther 4G
+ BREZPLAČNO 32 GB SD kartica in 12 baterij BREZPLAČNO!

 
385,72 €
-+
Na zalogi
CEL-TEC FLZA-375 APOLLO

CEL-TEC FLZA-375 APOLLO

 
42,56 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve