CEL-TEC KT11 roza

Nova 4G ura CEL-TEC KT11 za 2020 - meni in aplikacija v češčini, podpora za omrežje 4G, zahvaljujoč kateri je mogoče komunicirati prek video klicev! GPS + AGPS + LBS + WIFI sledenje lokacije v realnem času Vodoodporna zaščita IP67 Možnost...

Koda izdelka: 1906-019       EAN: 8595584647410       Proizvajalec: CEL-TEC


ni na zalogi
103,83 € 85,11 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 101,75 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 99,68 €
Vprašajte za razpoložljivost
 • Opis
 • Povpraševanje po izdelku

Nova 4G ura CEL-TEC KT11 za 2020 - meni in aplikacija v češčini, podpora za omrežje 4G, zahvaljujoč kateri je mogoče komunicirati prek video klicev!

 • GPS + AGPS + LBS + WIFI sledenje lokacije v realnem času
 • Vodoodporna zaščita IP67
 • Možnost dodajanja prijatelja (seznanjene ure lahko zlahka komunicirajo med seboj)
 • Sprednja kamera omogoča video klice zahvaljujoč omrežju 4G
 • 1,4" IPS zaslon na dotik, 240 x 240
 • Zgodovina gibanja
 • Dvosmerni klici zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu in zvočniku
 • Možnost pošiljanja besedilnih in glasovnih sporočil na uro (iz ure samo po glasu)
 • Aplikacije za Android in iOS (SeTracker2)
 • Način Ne moti (npr. med poukom)
 • Varna območja - virtualna ograja
 • Gumb SOS za hitro klicanje in obveščanje nastavljenih oseb (do 3 SOS kontakti)
 • Opozorilo o nizki bateriji, zapuščanje varnostnega območja, SOS
 • Svetilka, pedometer, matematična igra, urnik

cel-tec-kt11-videohovory.jpg

Podpora za najhitrejše omrežje 4G

Zahvaljujoč podpori hitrega omrežja 4G ura CEL-TEC KT11 Pink omogoča komunikacijo prek video klicev. Video klic lahko začnete tako neposredno z ure (otrok) kot iz aplikacije na mobilnem telefonu (starš).

cel-tec-kt11-gps.jpg

Trenutna lokacija takoj na vašem telefonu

Zahvaljujoč GPS modulu ura CEL-TEC KT11 Pink določi položaj vašega otroka s točnostjo 5 metrov. Na mestih, kjer signal GPS ni na voljo (npr. zgradbe), ura za določitev položaja uporablja položaj LBS (GSM - orientation position using mobilni operaterji oddajnikov). Z aplikacijo lahko spremljate tudi zgodovino lokacij. Tako imate vedno pregled nad gibanjem svoje podružnice, kjer koli se nahaja!

Varna območja - Geofense

Geografska ali varnostna cona je območje, kamor želite, da se vaš otrok giblje (npr. mesto, šola ali okolica hiše), če zapusti to območje, boste prejeli obvestilo na telefon. Območje se enostavno nastavi na zemljevidu v mobilni aplikaciji.

Gumb SOS

Otroška ura CEL-TEC KT11 Pink je opremljena s tipko SOS, po kateri se zažene številčnica nastavljenega SOS kontakta in hkrati se na dani kontakt pošlje obvestilo o pritisku gumba. To vam omogoča takojšen pregled vseh nevarnosti in lokacij.

cel-tec-kt11-voda.jpg

Vodoodporen dizajn

Zahvaljujoč polnjenju prek magnetnih točk (ne konektorja), pokrovu prek reže za SIM kartico in celotni enotni zasnovi se ura KT11 ponaša z vodoodporno zaščito IP67. Brez skrbi prenesejo dež ali na primer tuš (kopanje ni priporočljivo).

Enostavna komunikacija

Ura omogoča več načinov komunikacije. Prvi nadomešča mobilni telefon, tako da lahko po zaslugi vgrajenega zvočnika in mikrofona opravite klasičen telefonski klic. Z ure je možno klicati do 15 telefonskih številk, ki jih vnesete z aplikacijo, lahko pa tudi dovolite klice na poljubne telefonske številke. Druga možnost zunaj video klicev je komunikacija s kratkimi besedilnimi in glasovnimi sporočili, ki se prikažejo in ustvarijo neposredno v aplikaciji. Iz ure lahko pošljete glasovno sporočilo, fotografijo ali video klic.

Pregled stanja gledanja

Vedno imejte popoln pregled nad stanjem ure zahvaljujoč obvestilom neposredno v telefonu. Ura CEL-TEC KT11 vam lahko pošlje obvestilo, ko zapustite varno območje, zmanjka baterije in pritisnete gumb SOS. Obvestila so lahko tudi v obliki SMS sporočila, v katerem boste prejeli tudi povezavo do Google zemljevidov z lokacijo, kjer se je dogodek zgodil.

cel-tec-kt11-ips-display.jpg

Upravljanje na dotik in kakovosten zaslon

Upravljanje ure bo za otroke preprosto zaradi barvnega IPS zaslona na dotik, prijetne grafične oblike (izgled številčnice/začetnega zaslona je mogoče spremeniti) in menija v češčini.

Dnevno spremljanje aktivnosti

Poleg sledenja položaja lahko ura izračuna izgubljene korake in kakovost spanja, poročila si lahko ogledate v aplikaciji, vključno s tedenskim povzetkom v grafu.

cel-tec-kt11-svitilna.jpg

Kamera in druge uporabne funkcije

Zahvaljujoč vgrajeni kameri vam lahko vaš otrok pošlje fotografije, lahko pa zahtevate sliko preko aplikacije. Zabavna bo matematična igra, ki vadi osnovne številke. Urnik je potem lahko koristno orodje.

Mobilna aplikacija SeTracker2

Glavni posrednik med vami in uro je večkrat omenjena aplikacija za mobilne naprave na operacijskih sistemih Android in iOS. Vse nastavitve ure boste našli v aplikaciji. Eden izmed njih je na primer način ne moti, torej čas, ko je na primer otrok v šoli in želite v tem času preprečiti nepotrebno motenje, bodisi z igranjem na uro ali z toni ure. zvoki so izklopljeni in ura prikazuje samo čas. Aplikacijo lahko uporabite tudi za pošiljanje nagrad/daril na uro v obliki srčkov, besedilnih in glasovnih sporočil, ogled zgodovine lokacij, urejanje varnostnih območij in številne druge nastavitve in možnosti.

Priljubljeni izdelki
ni na zalogi
CEL-TEC KT11 roza

CEL-TEC KT11 roza

 
103,83 €
Na zalogi
CEL-TEC pas E1 roza

CEL-TEC pas E1 roza

 
8,07 €
-+
Na zalogi
OXE GF-22 - GPS lokator

OXE GF-22 - GPS lokator

 
38,19 €
-+
Na zalogi
CEL-TEC pas E1 Črna

CEL-TEC pas E1 Črna

 
8,07 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve