Daljnogled FOMEI 7x50 BEATER FMC

Univerzalni daljnogled klasične oblike ZCF, primeren za uporabo v lovu, športu in turizmu . Vsi modeli BEATER® so vodoodporni in napolnjeni s suhim dušikom . Močna, zelena gumijasta prevleka in kovinske sponke za cevi zagotavljajo vzdržljivost teleskopa pri vsakodnevni...

Koda izdelka: OY1714       EAN: 8590385717140       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
135,37 € 110,96 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 132,66 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 129,96 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

Univerzalni daljnogled klasične oblike ZCF, primeren za uporabo v lovu, športu in turizmu . Vsi modeli BEATER® so vodoodporni in napolnjeni s suhim dušikom . Močna, zelena gumijasta prevleka in kovinske sponke za cevi zagotavljajo vzdržljivost teleskopa pri vsakodnevni uporabi.

Daljnogled 7x50 BEATER je primeren za vsakodnevno opazovanje narave v deževnem vremenu in podnevi. Zaradi idealne relativne svetilnosti je primeren pomočnik v gozdu. Gospodarsko zelo zanimiva možnost za ljubitelje lova.
 

Daljnogled je odporen na vodo in prah . Cev je napolnjena s suhim dušikom , ki preprečuje notranjo kondenzacijo optike v primeru nenadne spremembe temperature. Serija BEATER ZCF je opremljena s popolnoma stekleno optiko, prizme so izdelane iz stekla Bak4 . Leče so opremljene z antirefleksnim slojem ( FMC-FaseMultiCoated ) v temno zeleni izvedbi. Daljnogled je opremljen z okularji Twist-Up , ki zagotavljajo udobno opazovanje tudi pri nošenju očal.

Aksialni razmik okularjev je 57-75 mm.

Paket vključuje :
- Ovitek
- trak
- pokrovi leč in okularjev
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.

 

 

Povečanje 7
Premer leče 50 mm
Vidni kot 5,7 °
Vidno polje na 1000 m 100m
Najmanjša razdalja ostrenja 4m
Relativna svetilnost 51
Optični izhod 7,1 mm
Prizmatično steklo BaK4
Nastavitev leč FMC
Dioptrična korekcija ± 4 dpt
Navoj za stojalo da
Premer 195 mm
Dolžina 185 mm
maša 890 g

 

 

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Daljnogled FOMEI 10x50 BEATER FMC

Daljnogled FOMEI 10x50 BEATER FMC

143,35 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve