Ekskluzivni napajalni set 12V

Ekskluzivni napajalni set 12V

Komplet s popustom vključuje: 1x napajalni kabel s sponkami 2x baterija 12V / 7Ah 1x polnilec baterij 2/6 / 12V Z združitvijo teh treh izdelkov smo pripravili zelo zanimivo ceno, ugodnejšo, kot če bi te tri komponente kupili...

Koda izdelka: PSET-E12       EAN: 8594200193775       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
64,11 € 52,55 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 62,83 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 61,55 €
-+
Dodatki (1)     Primerno za izdelke (15)
  • Opis
  • Dodatki (1)
  • Primerno za izdelke (15)
  • Povpraševanje po izdelku

Komplet s popustom vključuje:

1x napajalni kabel s sponkami
2x baterija 12V / 7Ah
1x polnilec baterij 2/6 / 12V

Z združitvijo teh treh izdelkov smo pripravili zelo zanimivo ceno, ugodnejšo, kot če bi te tri komponente kupili ločeno.

Ali potrebujete daljšo življenjsko dobo za vašo foto pasti ali nimate toliko časa za hojo do foto pasti, ste utrujeni od menjave baterij kadar koli? Imamo odlično rešitev za vas. S svinčeno-kislinsko baterijo boste občutno podaljšali življenjsko dobo vaše foto pasti. Baterija je povezana s foto pastom s pomočjo napajalnega kabla s sponkami. Ta naložba se vam bo zagotovo obrestovala in ne bo vam žal. Delovanje vas bo stalo veliko ceneje kot redno menjavanje baterij. Kot bonus smo vključili odličen in zelo praktičen polnilec za te baterije. Druga prednost polnilnika je njegova vsestranskost – baterije lahko polnite tudi iz vrtne opreme, otroških avtomobilov, triciklov ipd.


Tehnične specifikacije:

  • Napajalni kabel s priključki za akumulator in konektorjem, dolžina 2m
  • Baterija 12V/7Ah

Napetost: 12 V
Kapaciteta: 7 Ah

  • Polnilec svinčenih akumulatorjev AL 300

H-Tronic polnilnik svinčenih baterij (AL 300) S samodejnim polnilnikom lahko nadzorovano polnite 2, 6 in 12 V svinčene baterije. Ko je dosežena končna polnilna napetost, elektronski krmilnik samodejno zmanjša polnilni tok. Posledično lahko baterije ostanejo v polnilniku za nedoločen čas. Idealno za polnjenje ali polnjenje svinčenih akumulatorjev za avtomobile (za zimovanje), avtodome, motorna kolesa, čolne - kjerkoli je treba akumulatorje polniti dlje časa. Te polnilnike uporabite tudi za polnjenje svinčenih baterij v svojih modelih. S praktičnimi sponkami za priklop baterije. I/U sistem polnjenja.

Lastnosti :

Za 2, 6 in 12 V svinčeno-kislinske baterije

Tehnični parametri :

Primerna baterija: žveplova kislina + svinčev gel + svinec s steklenim flisom
Za 2, 6, 12 V baterije
maks. polnilni tok: 0,3 A
Polnilni kanali / polnilne gredi: 1
Dop. Kapaciteta baterije: 1 do 30 Ah
Delovna napetost: 230 V / 50 Hz
Dimenzije (D x Š x V): 90 x 50 x 40 mm
Teža: 398 g

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Lovska kamera OXE Spider 4G in sončna plošča

Lovska kamera OXE Spider 4G in sončna plošča
+ BREZPLAČNO 32 GB SD kartica, 8 baterij in stativa BREZPLAČNO!

 
381,42 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve