GXYSMART GSM - sistemski GSM modul

GSM modul uporablja možnosti sodobnih komunikacijskih tehnologij GSM omrežja za pošiljanje SMS sporočil o zahtevanih dogodkih v objektu skupaj s zvonjenjem izbrane telefonske številke. Tako omogoča podroben pregled dogajanja v stavbi do posamezne cone oziroma uporabnika. Uporablja se lahko za...

Koda izdelka: 1305-050       EAN: 8595584626200       Proizvajalec:


ni na zalogi
552,21 € 452,63 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 541,17 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 530,12 €
Vprašajte za razpoložljivost
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
GSM modul uporablja možnosti sodobnih komunikacijskih tehnologij GSM omrežja za pošiljanje SMS sporočil o zahtevanih dogodkih v objektu skupaj s zvonjenjem izbrane telefonske številke. Tako omogoča podroben pregled dogajanja v stavbi do posamezne cone oziroma uporabnika. Uporablja se lahko za sistemske skrbnike, ki želijo imeti poročila o tem, kaj se dogaja v objektu.
Tip modula GSM modul
Napajanje 11 - 13,8 V =
Trenutna poraba največ 0,5 A
Povezava RS-485 linija
tel. številke za SMS sporočila 8
SIM kartica da, 1, kateri koli operater
Število vhodov 4
Izhod 1
Taper modula da
Optična signalizacija LED
Izvedba kovinski pokrov
Barva pokrova belo
Priljubljeni izdelki
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve