Klasični daljnogled FOMEI 10x26 DCF

FOMEI CLASSIC serija DCF (linearnih) daljnogledov je zasnovana za široko paleto uporab, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci. Model 10x26 CLASSIC je tipičen predstavnik tako imenovanih žepnih...

Koda izdelka: OY1101       EAN: 8590385711018       Proizvajalec: FOMEI


Na zalogi
55,50 € 45,50 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 54,39 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 53,28 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

FOMEI CLASSIC serija DCF (linearnih) daljnogledov je zasnovana za široko paleto uporab, zlasti za pohodništvo ali šport ali opazovanje v gozdu. Močna zeleno-črna gumijasta zaščita ščiti napravo pred morebitnimi udarci.

Model 10x26 CLASSIC je tipičen predstavnik tako imenovanih žepnih daljnogledov . Najmanjša teža in dimenzije ga vnaprej določajo za shranjevanje v katerem koli nahrbtniku, torbici ali avtomobilskem predelu. Polnovredna steklena optika zagotavlja prijetno izkušnjo med vsakodnevnim opazovanjem. Daljnogled je idealen za pohodništvo .

Vsi modeli FOMEI CLASSIC imajo navoj za stativ, ki omogoča pritrditev daljnogleda na stojalo za udobnejše gledanje opazovanih predmetov. Osrednji nadzor ostrenja je narejen tako, da ga lahko upravljate tudi z rokavicami. Serija CLASSIC je opremljena s popolnoma stekleno optiko s prizmo, pri izdelavi katere je uporabljeno kaljeno optično steklo BK7 , leče so opremljene z večplastnim antirefleksnim slojem (MC - MultiCoated) v temno zeleni izvedbi.

Dodatna oprema: stojalo, adapter za stojalo, adapter za avtomobilsko steklo, pas AirCell.

Aksialni razmik okularjev je 57-72 mm.

Paket vključuje :
- Ovitek
- trak
- krpo za čiščenje

Navodila za pritrditev traku najdete tukaj.Povečanje 10
Premer leče 26 mm
Vidni kot 5,7 °
Vidno polje na 1000 m 99m
Najmanjša razdalja ostrenja 5m
Relativna svetilnost 6.76
Optični izhod 2,6 mm
Prizmatično steklo BK7
Nastavitev leč MC
Dioptrična korekcija ± 2 dpt
Navoj za stojalo št
Premer 115 mm
Dolžina 120 mm
maša 300 g
Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 20x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 20x50 ZCF

101,82 €
-+
Na zalogi
Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

Klasični daljnogled FOMEI 7x50 ZCF

77,87 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve