Maskirni trak za lovsko kamero

Maskirni trak za lovsko kamero

Maskirni trak je primeren za popolno maskiranje lovske kamere v naravi in ​​za zaščito telesa kamere. Poleg maskirnega traku s kamero lahko lepilni trak uporabimo tudi za maskiranje različnih površin in predmetov. Odličen oprijem. Širina traku: 50 mm, dolžina traku: 10 m. ...

Koda izdelka: MASK       EAN: 8594200191368       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
19,31 € 15,83 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 18,92 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 18,54 €
-+
Primerno za izdelke (44)
  • Opis
  • Primerno za izdelke (37)
  • Povpraševanje po izdelku

Maskirni trak je primeren za popolno maskiranje lovske kamere v naravi in ​​za zaščito telesa kamere. Poleg maskirnega traku s kamero lahko lepilni trak uporabimo tudi za maskiranje različnih površin in predmetov. Odličen oprijem. Širina traku: 50 mm, dolžina traku: 10 m.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
Maskirni trak za lovsko kamero

Maskirni trak za lovsko kamero

 
19,31 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve