Nalepka "ALARM" (negativ) - - na notranji strani stekla

Opozorilna nalepka "ALARM" za pritrditev na okna in vrata (na steklo z notranje strani). Opozorilna nalepka deluje preventivno in opozori kršitelja, da je predmet varovan. Nalepka je univerzalna, prikazuje le logotip proizvajalca PARADOX, zato jo lahko uporablja katero koli montažno...

Koda izdelka: 1305-048       EAN: 8595584626187       Proizvajalec: VARIANT


Na zalogi
0,78 € 0,64 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 0,76 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 0,75 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Opozorilna nalepka "ALARM" za pritrditev na okna in vrata (na steklo z notranje strani). Opozorilna nalepka deluje preventivno in opozori kršitelja, da je predmet varovan. Nalepka je univerzalna, prikazuje le logotip proizvajalca PARADOX, zato jo lahko uporablja katero koli montažno podjetje. Nalepka je polnobarvna na plastični podlagi in dobre kakovosti. Izbrana je bila tehnologija sitotiska z visoko odpornostjo na UV sevanje.
Dimenzije nalepke širina 130 mm, višina 93 mm
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve