Napajalnik 220 / 6V DC 2000mA za lovsko kamero OXE Gepard

Napajalnik 220 / 6V DC 2000mA za lovsko kamero OXE Gepard

Omrežni adapter za lovsko kamero OXE Gepard. Če namestite lovsko kamero, kjer je napajanje 220 V, lahko ta adapter uporabite za napajanje. Vstavljene baterije bodo nato delovale kot rezervna. Adapter ne polni baterij! Prepričajte se, da sta polarnost in napetost adapterja pravilno nastavljeni....

Koda izdelka: ADAP02       EAN: 8594200190903       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
16,53 € 13,55 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 16,20 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 15,87 €
-+
Primerno za izdelke (14)
  • Opis
  • Primerno za izdelke (6)
  • Povpraševanje po izdelku

Omrežni adapter za lovsko kamero OXE Gepard. Če namestite lovsko kamero, kjer je napajanje 220 V, lahko ta adapter uporabite za napajanje. Vstavljene baterije bodo nato delovale kot rezervna. Adapter ne polni baterij! Prepričajte se, da sta polarnost in napetost adapterja pravilno nastavljeni. Garancija ne krije škode.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
OXE InspCam 30 SD - Inšpekcijska kamera

OXE InspCam 30 SD - Inšpekcijska kamera
+ BREZPLAČNO robustna zaščitna torbica BREZPLAČNO!

1 232,08 €
-+
To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve