Naprava za pozicioniranje OXE s samoreznim vijakom

Naprava za pozicioniranje OXE s samoreznim vijakom

Pozicijska naprava s samoreznim vijakom omogoča enostavno namestitev lovske kamere. Vijak preprosto privijete v drevo in zahvaljujoč položaju za namestitev lovske kamere ga lahko udobno usmerite na želeno mesto. Zelo preprosta in priročna namestitev kamere, brez uporabe traku. ...

Koda izdelka: POL2       EAN: 8594200190521       Proizvajalec: OXE


Prednaročila
28,02 € 22,97 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 27,46 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 26,90 €
-+
Primerno za izdelke (37)
  • Opis
  • Primerno za izdelke (37)
  • Povpraševanje po izdelku

Pozicijska naprava s samoreznim vijakom omogoča enostavno namestitev lovske kamere. Vijak preprosto privijete v drevo in zahvaljujoč položaju za namestitev lovske kamere ga lahko udobno usmerite na želeno mesto. Zelo preprosta in priročna namestitev kamere, brez uporabe traku.

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
OXE LED žaromet, zajec

OXE LED žaromet, zajec

7,68 €
-+
Na zalogi
OXE Powerstation S400 - večnamenski polnilni generator 400W / 386Wh

OXE Powerstation S400 - večnamenski polnilni generator 400W / 386Wh
+ BREZPLAČNO BREZPLAČNA torba!

428,62 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve