OXE Naprava za pozicioniranje s samoreznim vijakom

OXE Naprava za pozicioniranje s samoreznim vijakom

Pozicijska naprava s samoreznim vijakom omogoča enostavno namestitev pasti kamere neposredno v deblo drevesa. Zahvaljujoč ostremu vijaku lahko držalo enostavno privijete v drevo brez težav in brez uporabe orodja.

Koda izdelka: POL2       EAN: 8594200190521       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
25,31 € 20,75 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 24,80 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 24,30 €
-+
Primerno za izdelke (46)
Video
  • Opis
  • Primerno za izdelke (46)
  • Povpraševanje po izdelku

Pozicijska naprava s samoreznim vijakom omogoča enostavno namestitev pasti kamere neposredno v deblo drevesa. Zahvaljujoč ostremu vijaku lahko držalo enostavno privijete v drevo brez težav in brez uporabe orodja. Vrtljivo pozicionirno glavo, ki jo zrahljamo z vijačnim nastavkom le ročno, lahko v nekaj sekundah nastavimo tako vertikalno kot horizontalno in tako udobno usmerimo kamero na želeno mesto. Držalo je zelo robustno in uporabniku prijazno. Celotna namestitev je narejena v eni minuti. Dolžina držala je 20 cm, premer 1 cm.

Priljubljeni izdelki
ni na zalogi
OXE Pozicijska naprava 60 - 100 cm

OXE Pozicijska naprava 60 - 100 cm

 
21,41 €
Na zalogi
CEL-TEC FLZA-375 APOLLO

CEL-TEC FLZA-375 APOLLO

 
42,56 €
-+
Na zalogi
OXE ZSP 06 - brezžična zunanja sirena

OXE ZSP 06 - brezžična zunanja sirena

 
89,07 €
-+
ni na zalogi
OXE LED žaromet, medved

OXE LED žaromet, medved

 
7,68 €


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve