OPS-045 - skrčljiva zaščita zvara, dolžina 45 mm

Zaščita zvara, dolžina 45 mm. Zaščita je sestavljena iz prozorne toplotno skrčljive cevi, v katero je vstavljena žica iz nerjavnega jekla, ki zagotavlja mehansko trdnost zaščite. Cev zagotavlja hermetično zaščito optičnega vlakna. Tako zavarovan zvar se nato vstavi v držalo v optični...

Koda izdelka: 0907-105       EAN: 8595584610933       Proizvajalec:


Na zalogi
0,57 € 0,47 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 0,56 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 0,55 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Zaščita zvara, dolžina 45 mm. Zaščita je sestavljena iz prozorne toplotno skrčljive cevi, v katero je vstavljena žica iz nerjavnega jekla, ki zagotavlja mehansko trdnost zaščite. Cev zagotavlja hermetično zaščito optičnega vlakna. Tako zavarovan zvar se nato vstavi v držalo v optični kartuši OPK-001.
Tip modula mehanska zaščita zvarov
Temperatura krčenja pribl. 100 °C
Čas krčenja pribl. 1 minuta
Tališče pribl. 100 °C
Premer po krčenju 3,0 - 0,3 mm
Trdota žice > 400 VH
Premer žice Db = 1,4 mm
Barva pregleden
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve