OXE Komplet nožev 6 kos ER-0588

OXE Komplet nožev 6 kos ER-0588

KOMPLET NOŽEV 6 KOS OXE ER-0588 Želite pripraviti odličen obrok? Zagotovo veste, da je osnova kakovostna kuhinjska posoda, glavna stvar pa so kvalitetni in ostri noži. Praktičen komplet nožev bo postal nepogrešljiv pomočnik pri vsakdanjem kuhanju. Zaradi različnih vrst nožev se...

Koda izdelka: NOZE1       EAN: 8594200194666       Proizvajalec: OXE


Na zalogi
21,41 € 17,55 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 20,98 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 20,55 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku

KOMPLET NOŽEV 6 KOS OXE ER-0588

Želite pripraviti odličen obrok? Zagotovo veste, da je osnova kakovostna kuhinjska posoda, glavna stvar pa so kvalitetni in ostri noži. Praktičen komplet nožev bo postal nepogrešljiv pomočnik pri vsakdanjem kuhanju. Zaradi različnih vrst nožev se lahko komplet uporablja v vsaki kuhinji. Komplet nožev je primeren za rezanje zelenjave, mesa in ostalih živil. V kompletu boste našli 4 nožev z različnimi dolžinami in vrstami rezil. Noži so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki ima dolgo življenjsko dobo in je odporno proti koroziji. Nože lahko z brusilnikom nabrusite v udobju svojega doma. V kompletu je poleg nožev tudi strgalo, ki vam bo prišlo prav pri strganju zelenjave ali krompirja. Zadnji kuhinjski pripomoček v kompletu so multifunkcionalne kuhinjske škarje. Te škarje so opremljene z ostrimi zobci na rezilu, kar še olajša rezanje. Na rezilu škarij je na voljo tudi odpirač za konzerve. Ne le, da so ročaji škarij ergonomsko oblikovani za udobno držanje, ampak so primerni tudi za odpiranje PET plastenk. Ti noži niso primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.


GLAVNE LASTNOSTI

  • Noži so izdelani iz nerjavečega jekla.
  • V kompletu so 4 različne vrste nožev in 1 škarje.
  • Ergonomski ročaji noža za udobno držanje.

VSEBINA PAKIRANJA

1x sekira za meso - dolžina rezila 19,2 cm (142,9 g)
2x kuharski nož - dolžina rezila 18 cm (91,5 g in 114,4 g)
1x univerzalni rezalni nož - dolžina rezila 7,5 cm (41 g)
1x strgalo (24,2 g)
1x večnamenske kuhinjske škarje (71,8 g)


DIMENZIJE

   

Priljubljeni izdelki
Na zalogi
OXE Komplet nožev 6 kos ER-0611

OXE Komplet nožev 6 kos ER-0611

21,41 €
-+
Na zalogi
OXE Komplet nožev 6 kos ER-0588

OXE Komplet nožev 6 kos ER-0588

21,41 €
-+


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve