DR -6US - razširitveni tisk. plošča, 6 gumbov, 4 + n

Razširljiva plošča s 6 gumbi za sistem 4 + n. Sprednja plošča iz eloksiranega aluminija z gumbi z osvetljenim ozadjem in opisnimi nalepkami. Možnost priklopa več plošč za razširitvene zaporedje. Ta plošča se lahko uporablja z zaščitno streho S-7P ali s površinsko montažno omarico...

Koda izdelka: 0102-152       EAN: 8595672100834       Proizvajalec: COMMAX


ni na zalogi
84,62 € 69,36 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 82,93 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 81,24 €
Vprašajte za razpoložljivost
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Razširljiva plošča s 6 gumbi za sistem 4 + n. Sprednja plošča iz eloksiranega aluminija z gumbi z osvetljenim ozadjem in opisnimi nalepkami. Možnost priklopa več plošč za razširitvene zaporedje. Ta plošča se lahko uporablja z zaščitno streho S-7P ali s površinsko montažno omarico S-7N. V kompletu je priložena vgradna škatla za vgradnjo.
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve