1221, FAB Profi - električni odpirač, navorni zatič (en prehod), 8-16 V AC / DC

Elektromehanska ključavnica Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Po uporabi napetostnega impulza se odklene, ključavnica ostane odklenjena, dokler se vrata ne odprejo, ko se ponovno zaprejo, se vrata blokirajo. Dobava vključuje dolgo...

Koda izdelka: 0104-335       EAN: 8595584648226       Proizvajalec: ABLOY


Na zalogi
66,71 € 54,68 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 65,38 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 64,04 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Elektromehanska ključavnica Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Po uporabi napetostnega impulza se odklene, ključavnica ostane odklenjena, dokler se vrata ne odprejo, ko se ponovno zaprejo, se vrata blokirajo. Dobava vključuje dolgo sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat.
Vrsta elektromehanska ključavnica z navornim zatičem
Napajanje 8 - 16 V AC / DC
Trenutna poraba 12 V AC / 300 mA, 12 V DC / 600 mA
Čas odpiranja zaklepanja vrat 12 V / maks. 60. let
Lastnosti odpornost proti lomu 285 kg
Lastnosti nastavljivo območje zapaha 4 mm
Sprednja plošča del pošiljke
Vsebina paketa ključavnica, dolga palica
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve