2411, FAB Profi - električni odpirač standard, 24 V AC / DC

Elektromehanska ključavnica Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Odklene se pri napetosti. Dobava vključuje dolgo sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat. Vrsta elektromehanska ključavnica...

Koda izdelka: 2104-023       EAN: 8595584654326       Proizvajalec: ABLOY


Na zalogi
76,57 € 62,77 € brez DDV
Cena za registrirane (2 % popust): 75,04 €
Cena za registrirane nakupe nad 399 € (4 % popust): 73,51 €
-+
  • Opis
  • Povpraševanje po izdelku
Elektromehanska ključavnica Assa Abloy, ki prehaja skozi zgornji zapah običajne ključavnice in je nameščena v okvirju vrat. Odklene se pri napetosti. Dobava vključuje dolgo sprednjo ploščo, ki se uporablja za pritrditev ključavnice na okvir vrat.
Vrsta elektromehanska ključavnica
Napajanje 24 V AC / DC
Trenutna poraba 24 V AC / 85 mA, 24 V DC / 115 mA
Čas odpiranja zaklepanja vrat 24 V / brez omejitev
Lastnosti odpornost proti lomu 285 kg
Lastnosti nastavljivo območje zapaha 4 mm
Sprednja plošča del pošiljke
Vsebina paketa ključavnica, dolga palica
Priljubljeni izdelki


To spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov, da zagotovi pravilno delovanje spletne strani in izboljša ponujene storitve.S svojim soglasjem, ki nam ga podate s klikom na gumb "Razumem", se strinjate z uporabo piškotkov in prenosom podatkov o obnašanju spletne strani za prikaz ciljnega oglaševanja na družbenih omrežjih in oglaševalskih omrežjih na drugih spletne strani.Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko nastavite podrobneje ali pa ga kadar koli izklopite.Več informacij o obdelavi podatkov in naših partnerjih lahko najdete na tej strani.

Prilagodite nastavitve